Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ha nem veszel feleségül,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem veszel feleségül, szakítunk! Vélemények?

Figyelt kérdés
2010. jan. 23. 16:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/78 anonim ***** válasza:
46%
miért az mennyivel jobb hogy most összeházasodnak két év múlva rájön hogy nem jó és akkor???válás.....Az a baj hogy vannak akik olyan görcsösen nyomulnak a házasságra,hogy így csúszik ki a kezükből.
2010. jan. 23. 23:06
 72/78 anonim ***** válasza:
41%
Az ilyen nők a pénzre pályáznak... aztán majd ki fog akadni hogy ha házassági szerződést akarsz kötni! De ne hagyd magad!
2010. jan. 23. 23:09
 73/78 anonim ***** válasza:
65%

Persze, a pénzre pályáznak...

Senkinek nincs már olyan felfogása, hogy ha szereti, és vele akarja leélni az életét, akkor vegye el, igaz? Mert manapság, minek az, hisz ha a pasi fáradt este a szexhez, vagy az asszonyka felszed szülés után némi felesleget, már válnak is el az emberek.

Kérdező, ha nem akarod, ne vedd el, ennyi, de akkor minek hitegeted azzal, hogy vele akarsz lenni? Igaza van a csajnak, akkor szakítsatok most, és ennyi.

2010. jan. 23. 23:50
 74/78 anonim ***** válasza:
56%
Bmeg valakit csak akkor lehet szeretni ha összeházasodik vele????
2010. jan. 23. 23:51
 75/78 anonim ***** válasza:
66%
sziasztok! én annak idején azt mondtam a férjemnek, hogy ha nem vesz el, hozzámegyek máshoz, van még jelentkező bőven :P félig viccből mondtam, de hál'istennek komolyan vette, azóta is boldogan élünk :)ha szereti vegy el, ha nem, akkor meg mi a baja azzal, ha szakítanak? lehet hogy a lány vágyik házasságra/családra, ha a fiú még nem, az érthető, de akkor ne rabolja a másik idejét...biológiai óra csak ketyeg...tik-tak-tik-tak...
2010. jan. 24. 13:13
 76/78 anonim ***** válasza:
61%

Persze ha egy lány mesélné, hogy a pasija válaszút elé állítaná, hogy vagy lesz*psz, vagy szakítunk, akkor persze nem lenne ez, hogy jaj, csak őszinteség, meg tudja, hogy mire számítson.

22L

2010. jan. 24. 13:31
 77/78 anonim ***** válasza:
60%

A véleményem erről,hogy a leányzó asszony szeretne lenni..

ahhoz meg nem ártana egy férfi...

2010. jan. 24. 15:24
 78/78 anonim ***** válasza:
62%

Sziasztok .. Érzelmileg szerintem a korotok megfelelő ,hogy elkötelezettjei legyetek egymásnak.

Abból indulok ki hogy ,ha mégsem szeretnéd elvenni az ő ideje csak telik.. 25 évesen ebből a kapcsolatból kiszálni .. és egy következő kapcsolatban újra kezdeni megint csak több év.

Nem hullik senki ölébe a következő kapcsolat .

Szerintem ha így gondolod végig .talán az Ő oldalát is láthatod. Megérthető az is ,hogy szeretné tudni az elképzelésedett.

2010. jan. 27. 11:13
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!