Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem veszel feleségül, szakítunk! Vélemények?
Figyelt kérdés
2010. jan. 23. 16:37
1/78 anonim válasza:
Hisztis p*csa hozzáállás, ne azért járjon az ember vkivel, hogy legyen férje, hanem mert szereti. Ha itt az idő úgyis megkér.
2/78 anonim válasza:
Attól függ:
-ígérgeted neki?
-van már gyerek?
-ennyi ideje vagytok együtt?
3/78 anonim válasza:
* jav. bocs mennyi ideje vagytok együtt?
Ez így hiányos, legalább válaszolj a kérdésekre, mert így nem tudunk hasznos választ adni!
4/78 A kérdező kommentje:
nem nagyon jött még szóba, 2 éve élünk együtt. mostanában kezdett nyúzni ezzel...
2010. jan. 23. 16:43
5/78 anonim válasza:
ilyen hozzáállással nektek már régen rossz...
7/78 A kérdező kommentje:
ő 25, én 32
2010. jan. 23. 16:45
8/78 anonim válasza:
lehet hogy a barátnőd már elakar köteleződni melletted, és később családot akar?
vagy fél hogy elhagyod?
9/78 anonim válasza:
Na, látod, így már érthető. Ő komolyan gondolja veled, és gondolom gyereket szeretne, azért már te is benne vagy a korban.
Neki fontos a házasság, ha te is komolyan gondolod a kapcsolatokat, mindent beszéljetek meg.
De ha te nem akarsz elköteleződni, vagy házasságot ŐSZINTÉN MONDD MEG NEKI!
Ez nem hiszti, valakinek fontos még a házasság, nem akarja mindenki élettársi kapcsolatban élni az életét.
Beszéljétek meg.
25.L
10/78 anonim válasza:
Szerintem csak egyszerűen úgy gondolja, hogy itt az ideje már a lánykérésnek. De elég hülyén adja elő...Gondolom ezzel nem sokra megy. Én is 25 éves lány vagyok. 3 éve élünk együtt párommal. Én is szóbahoztam ezt a témát nála korábban, de megmondta hogy ő még nem kész erre. Oké, majd kész lesz egyszer. Emiatt nem szakítok:) Egyébként párom 34.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!