Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem veszel feleségül, szakítunk! Vélemények?
Azért lehet hogy más áll a háttérben, mondjuk egy rémes maradi anyós, aki nem bírja elviselni hogy a lánya fejét nem kötötték be 18 évesen.
Beszéld meg vele, hogy miért is ennyire fontos? Mi változna? Szerintem akkor érdemes amúgy összeházasodni ha már gyerekeket is akar az ember, családot. Persze ez csak saját vélemény! De vigyázz mer ha még gyerekeket se akarsz, könnyne lehet h aztán azzal kezd el zsarolni. Aztán meg itt fog rinyálni a gyakorikerdeseken, hogy mekkora tapló a férje, hogy otthagyta 1 gyerekkel a nyakán. Ilyenek a nők!
16:58-nak(azt hiszem):
nálunk az ok az volt, hogy még nem akar elvenni, hogy: én cukorbeteg vagyok 17 éve. elég rossz értékeim voltak régen, amióta párommal élek, nagyon sokat javultak. Ő azt mondta, hogy mindenekelőtt szeretné, ha én rendben lennék, odafigyelnék magamra, beállna minden értékem a normál szintre. Nem akar úgy esküvőt, hogy én rosszul vagyok... Én ezen nem akadtam ki, hiszen ebből is látszik, hogy én vagyok a fontos neki...
Szerintem a te barátnődnek nem az kell, hogy most azonnal vezesd az oltár elé, hanem szeretné tudni, hogy tart-e valahova a kapcsolatotok, és hova.
Én is elmondtam a barátomnak (ő 31 én 24), hogy ha x időn belül nem jut el addig, hogy megkérjen, akkor elhagyom. Mert már két éve együtt élünk a legnagyobb egyetértésben és ennyi idő alatt el lehet jutni odáig, hogy az ember eldöntse vajon akar-e tovább lépni, vagy sem. Én tudom, hogy igen, de ha ő nem, akkor ne raboljuk egymás idejét, hadd keressek egy olyat, aki ugyanígy gondolja, mint én. Nem szeretnék úgy járni, mint sok nő, hogy 6-8-10 éves párkapcsolatokban kezdenek el görcsölni, hogy mikor vesz már el, hát olyan rég együtt vagyunk, közben meg a pasinak esze ágában sincs ilyenekre gondolni, kényelmes a dolog, úgy, ahogy van. Nem kell ennyi időt elvesztegetni ahhoz, hogy kiderüljön ki mit akar, csak kényelmesebb csendben ellenni, és tűrni a végletekig a bizonytalanságot.
A barátnőd tisztalapokkal játszik.
Szerintem, ha tényleg szereted, akkor emiatt nem kell, hogy szakíts vele. Vannak pasik, akik sokkal jobban félnek egyes dolgoktól, mint az gondolnánk. Mellesleg gondolt el milyen érzés lenne, ha szakítanál vele, és másnap, mikor csomagolsz megtalálnád a gyűrűt, amivel meg akarta kérni a kezed...
Ha majd beért a feje, és felkészült egy házasságra, akkor meg fog kérni, türelem!
Magadban gondold végig a dolgokat:
-már "élni" nem szeretnél? IGEN/NEM
-akarod ezt a nőt feleségednek? IGEN/NEM
-szeretnél mostanában családot alapítani? I/N
-inkább együtt élni szeretnél és a függetlenségedet megtartani? IGEN/NEM
1-2-3 kérdés: igen:1 pont nem:o pont
4 kérdés: igen:o pont nem:1 pont
Ha 4. pontod van, mondd meg neki, hogy készen állsz az esküvőre!
ha 3 pontod van, még beszéljétek meg és döntsetek fél év múlva!
ha 0-2 között: őszintébb a szakítás, így neki is lehetősége van párt találni.
17:14!
Ott a pont!
Ez az igazság!
Nagyon sok dolog nem a kor függvénye! Ha Te úgy érzed, hogy szerinted is ideje a lagzinak, akkor vedd el, de csak azért ne, mert ő kinyígja magának! Meg akkor mi van, ha élettársakként éltek együtt, és nem házasodtok össze? Én is nő vagyok, mégsem értem, miért kell papír ahhoz, hogy 2 ember jelezze, hogy együtt vannak....
Az biztos, hogy beszélnetek kéne nagyon sok mindenről veletek kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!