Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ha nem veszel feleségül,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem veszel feleségül, szakítunk! Vélemények?

Figyelt kérdés
2010. jan. 23. 16:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/78 anonim ***** válasza:
55%
25 évesen egy nő általában már családot akar. Nem szép dolog, hogy így zsarol, de azért két év alatt tényleg el lehet dönteni, hogy akarod-e őt vagy nem.
2010. jan. 23. 16:50
 12/78 anonim ***** válasza:
46%
Szakítson csak, jobban jársz. Szánalmas az ilyen csaj.
2010. jan. 23. 16:51
 13/78 anonim ***** válasza:
46%
Lol! Kérdezd meg, hogy menyi lenne a hozomány?
2010. jan. 23. 16:52
 14/78 anonim ***** válasza:
45%
úriiisten.Nem azért de ha ezért ott hagyna nem is szeret.Mocskos zsaroló szöveg.....Most akkor veled akar lenni vagy nem....Ha annyira szeretne nem hinném hogy ilyen szöveggel neked esne,mert mindegy lenne neki,hogy az élettársa vagy,a barátnője,vagy a felesége csak veled legyen.áááá el sem hiszem hogy vannak ilyen lányok.
2010. jan. 23. 16:54
 15/78 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem jogos kérés, de adnék a helyében ésszerű időhatárt, pl. "Ha egy éven belül nem veszel feleségül, akkor inkább szakítsunk."
2010. jan. 23. 16:54
 16/78 anonim ***** válasza:
41%
25évesen a mai világban egyébként nem akar a legtöbb csaj még családot...30körül szokták. Persze ez nem rossz, de ezér el ne vedd, csak mert fenyeget! Hamar válás lesz akkor ebből. És különben is..mi az ,hogy mert családot akar? Ilyen módban kell? Ez két emberen múlik..ennyi. Ha te nem érzed, hogy még kell, akkor hagyd. És szerintem a két év nem sok egyáltalán, szerintem 4-5év múlva biztosabb egy esküvő. Pl. a szerelem is 2-3évig tart biológiailag.
2010. jan. 23. 16:55
 17/78 anonim ***** válasza:
56%
Na azért ez így egy kicsit durva...asszem én is megzsarolom a párom :D Ennyi idő után szerintem még nem kéne ilyen hisztisnek lenne.Lehet jobban is jársz,ha szakítotok.Mi 6 éve együtt vagyunk,van egy 3 éves lányunk,de még egyszer sem volt eszembe,hogy rá erőszakoljam magam.A lényeg,hogy tudom,hogy szeret és ha egyszer elszánja magát elvesz feleségül :) Ülj le vele minél előbb egy jó alapos beszélgetésre,mert azért ez nem normális dolog.
2010. jan. 23. 16:56
 18/78 anonim ***** válasza:
57%
Most nem azért, de milyen szöveg ez hogy nincs felkészülve rá? Ha szeret akkor nem is kérdés hogy elakarja-e venni vagy nem.Főleg több év után.Az én barátom 20 éves, bőven abban a korban van hogy még csajozhatna, bulizhatna de már 19 évesen is megakarta kérni a kezem, mert úgy gondolta én vagyok neki az igazi, most minek várjon.(csak mondtam, hogy még ne mert tanulok és pénzünk sincs).Nem értem több év után, hogy mondhat ilyet egy pasi, hogy nincs felkészülve rá. Mikor lesz? Mi fontosabb neki mint a barátnője?
2010. jan. 23. 16:58
 19/78 anonim ***** válasza:
74%

ha nem vele akarod leélni az életed, akkor szakítsatok, engedd el. egy nő 25 évesen már nagyon kezdi érezni, hogy gyerek kell. Egy pasinál ez simán mehet 35-40-re, de egy nőnek ez neccesebb ugye...

ha meg vele akarsz lenni, akkor meg lehet ezt nyugisan is oldani, nem kell hetedhét országra szóló lakodalom.

2010. jan. 23. 16:58
 20/78 anonim ***** válasza:
51%
Ilyenekből lesz az elviselhetetlen sárkány aki mindent zsarolással akar majd megoldani és mindig csak az lesz amit ő akar. Én is 25 éves nő vagyok, de az "elveszel vagy vége" szöveg nagyon szánalmas.
2010. jan. 23. 17:03
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!