Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ha nem veszel feleségül,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem veszel feleségül, szakítunk! Vélemények?

Figyelt kérdés
2010. jan. 23. 16:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/78 anonim ***** válasza:
85%

20.26 nem mindenkinek van igénye a házasságra, de van olyan, akinek igen, nagyon is. Akinek nincs rá, az úgy sem fogja soha megérteni, hogy másnak miért van, hiába cifrázza az ki ezerszer.

Ha ebben nem értenek egyet, az elég nagy nézet különbség, és igenis jobb tisztázni, hogy ki mit akar a másiktól. A csaj egyenesen hogy mi lesz, ha nem akarnak összeházasodni. Mi ezzel a baj? Legalább tudja majd a pasas, hogy miért hagyják ott.

2010. jan. 23. 20:28
 52/78 anonim ***** válasza:
87%
egyenesen megmondta*
2010. jan. 23. 20:28
 53/78 anonim ***** válasza:
52%
Hát már ne is haragudj....Nekem minden álmom VOLT egy hatalmas esküvő legalább 200 vendéggel,habos-babos ruhával meg minden ilyennel.Aztán a párom közölte hogy ő nem akar esküvőt.HA nem tetszik akkor is ez van....És mivel szeretem elfogadtam.Ezzel a kislány korom óta dédelgetett álmomnak annyi,helyette kosztümben aláírtuk az élettársi kapcsolatot...Mindezt azért tettem mert szeretem ,...de SOHA eszembe nem jutott volna,hogy ráerőszakoljak valamit amit nem akar.A kérdező barátnőjének is megvan a lehetősége hogy menjen.HA csak ennyire szereti hogy egy esküvő miatt nem akar vele lenni....jobb is nekik külön.TAlán nem bízik benne és fél hogy így könnyebben elhagyja esküvő nélkül??Mert nekem egy ilyen kérdés után helyből ez jutna eszembe.
2010. jan. 23. 20:35
 54/78 anonim ***** válasza:
78%
Kedves utolsó, az ilyet nem értettem sosem. Mert te aannnnnyira szereted a párod, hogy aláírod kosztümben az élettársit, ezzel szemben, te neki akkor nem érsz annyit, hogy elvegyen? Ez oda-vissza dolog, és itt nem a kérdező barátnője akar lenni, aki áldozatot hoz, talán önérzetből, nemtudom, de ha azt mondod, hogy a csaj nem szereti eléggé, ennyi erövel a te párod sem szeretett eléggé...
2010. jan. 23. 20:45
 55/78 anonim ***** válasza:
37%
azért a kettő össze se hasonlítható....egy házasság komoly dolog...Lemondani róla teljesen más mint valakit belekényszeríteni.Próbálkozott ő hogy na mégis...de tudom hogy neki az ásó kapa nagyharang nem férne bele.ÉS a lényeg hogy együtt vagyunk..........és ez tényleg szerelem.
2010. jan. 23. 20:56
 56/78 anonim ***** válasza:
31%

Ez egy hisztis p*csa! Keress egy normális nőt! Szakíts vele, majd aztán ő fog szenvedni, hozzámegy valakihez fél év után szül neki 3 gereket aztán jön ide zokogni hogy "jaj nem szeretem férjem meg ver de nem tudom elhagyni mert ki vagyok szolgáltatva"

Manapság az emberek egyre későbbb vállanak gyereket és nem hinném hogy ez nagy baj lenne!

Lehet hogy csak én vagyok ilyen de nekem egy komoly párkapcsolat akivel már 2-3 éve vagyok az semmivel sem másabb mint egy házsság, csak nincs gyűrű a kezemen! Ha nálatok máshogy az baj, mert nem azért kell megkomolyodni mert összeházasodtok.. A férfinek nem azért kell szorgalmasan dolgozni és nem csajozni meg haverokkal bulizni mert lett egy felesége. A lánynak sem azért kell megkomolyodni mert feleség lett! Lehet hogy csak én élek ilyen komolyan de ha egy kapcsolatom van de még ha nincs is, akkor is komolyan élek (nem felelőtlenül bulizok, piálok stb), nem lehet ellene panasz!

Miért lesz ő boldogabb egy gyűrűtől!? Sok lánynak ez a vágya, de ha csak ennyi lenne akkor tudna várni! Azt meg hogy álltok, nem hiszem hogy így kéne megtudni! Egy jó kapcsolatban ezt nem is kell kérdezni!

2010. jan. 23. 20:59
 57/78 anonim ***** válasza:
72%
Szóval annyira nem szeret, hogy ki merje mondani, hogy te és csak te élete végéig. Nem baj, na van aki beéri ennyivel is...
2010. jan. 23. 20:59
 58/78 anonim ***** válasza:
48%
Olyan mindegy-ki-csak-vegyen-el érzésem lesz tőle.
2010. jan. 23. 21:06
 59/78 anonim ***** válasza:
42%
Azt hiszed én valamivel kevesebb vagyok mert nem volt esküvőm???Nevetséges.Tudod vannak olyan természetű emberek akiknek egyszerűen nem fér bele.De lehet egy rossz emlék vagy akármi...Persze ehhez már ész is kell.
2010. jan. 23. 21:10
 60/78 anonim ***** válasza:
83%

Milyen rossz emléke lehet arról, hogy az anyakönyvvezető könyvébe aláír? A sima élettársitól meg nincs neki? Ez hülyeség. Együtt élni akárkivel lehet, nézd meg már 18 éves kortól összeköltöznek a fiatalok, egy párat el is használnak együtt lakós pasiból/csajból, de elvenni/hozzámenni akárkihez már nem szokás.

Na ennyivel TÖBB az a nyomi papír.

2010. jan. 23. 21:15
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!