Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem veszel feleségül, szakítunk! Vélemények?
Úgy látszik a nőkből már kihalt minden nőiesség. Más módon is rá lehet venni egy férfit a házasságra, szeretettel, gondoskodással.... és jó sok szexxel.
Persze a zsarolás sokkal egyszerűbb...
Hiszti, zsarolás?
Kérdező, ha szereted, és vele akarsz maradni, vedd el. Ha nem, teljesen tisztességes a részéről, hogy nem akarja, hogy rabold az idejét. Legalább tiszta lapokkal játszik, és megmondja mit akar, nem úgy mint te, aki még szivesen ellene pár évig ilyen langyos kapcsoaltban.
Ha meg nem akarod elvenni, nem akarod vele leélni az életed (mert akkor el ne vedd!!) akkor teljesen korrekt a szakítás, 32 és 25 évesen, már ilyen szempontok is szóbajönnek, miért pazarolná rád az idejét?
Ha én megtalálnám a Nagy Ő-t, életem szerelmét, akkor nem hagynám el azért, mert nem vesz el, ez nevetséges.
A szüleim 16 éve élnek együtt (anya + mostohaapa) szeretik egymást, nekem ne mondja senki, hogy nem komoly a kapcsolatuk, csak mert nem írtak alá egy papírt.
Miért kell mindig mindent elrontani, ha együtt élnék 10 évig boldogan valakivel, nem kezdenék el görcsölni, hogy mikor vesz el, hanem örülnék, és remélném, hogy még sokáig boldogok leszünk.
A házasság nem garancia az örök szerelemre vagy boldogságra. Egy kapcsolat annyira komoly, mint amilyen komolyak az érzelmeid a másik iránt.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!