Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ha nem veszel feleségül,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem veszel feleségül, szakítunk! Vélemények?

Figyelt kérdés
2010. jan. 23. 16:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/78 anonim ***** válasza:
28%

Hát nálad lehet... De nekem nem célom akárkit is elhasználni. Csakis olyan komoly kapcsolataim vannak ami akár házasság is lehetne... Sosem próbálgattan vagy hajtottam minnél több pasira! Majd egyszer lesz esküvőm, de én nem vagyok ilyen hárpia mint ez a csaj!

Azért mert valakinek van egy papírja még ugyanúgy elhagyhat egy nap múlva! A kapcsolat komolysága nem ezen múlik! Aki enélkül nem képes komoly kapcsolatra az béna!

2010. jan. 23. 21:20
 62/78 anonim ***** válasza:
47%

neked elváltak a szüleid?????????????

Verte apád anyádat mikor te még csak 6 éves voltál????Ütötte le egy sodrófával,mert nem tudtak meegyezni valamin a váláskor????

Veszett úgy össze akárki a környezetedben egy rohadt esküvő helyszínén hogy szakítás lett belőle?

Na ilyenek azok az emlékek amelyek kialakítják a házasságtól való irtózást.Nem kell ám mindenkit linknek meg megcsalósnak nézni mert nem akar esküvőt.Én ismerem a párom és tudom,hogy nem ezért nem akarta az esküvőt.

De mit magyarázzak.Mindenki a saját bőrén tapasztalja meg.

2010. jan. 23. 21:21
 63/78 anonim ***** válasza:
37%
Apád papír nélkül is megsodrófázta volna anyádat.
2010. jan. 23. 21:23
 64/78 anonim ***** válasza:
45%
mégha az enyémről lenne szó te nyomorék!!!!
2010. jan. 23. 21:27
 65/78 anonim ***** válasza:
48%
Mennyi sötét ember ír ide jézusom! Attól, hogy két éve van vele és még nem vette el szeretheti...Ha a csaj ezt szó szerint így tálalta én már kiraktam volna, mert ez hiszti!!! És ezért van ennyi válás..mert emberek beleugranak úgy házasságba, hogy hát igen 2éve jó, akkor biztos jó lesz 20évig is..két év semmi! Nem tudom miért kapkodna a sok hülye..ez összetettebb kérdés a szeret-nem szeretnél.
2010. jan. 23. 21:55
 66/78 anonim ***** válasza:
77%

79%-os válaszoló: te nem semmi vagy! Komolyan, a pasid tudod miért írtózik a házasságtól és az ugyanolyan élettársi kapcsolattól meg nem? Azért mert fél, hogy nem tud majd kilépni a kapcsolatból, fél, hogy elmegy a vagyona...stb, Biztosan nem változtatna semmit meg, ha lenne egy papír, csak hát ha papír nélkül is megkap téged, akkor meg minek?

Ja, meg amúgy leszarja a véleményedet, mert ebben is ő döntött. Szóval ne nyugtasd magadat ezzel.

A házasság sokkal biztonságosabb, mint az együttélés, mert az utóbbiból sokkal gyakrabban és könnyebben lépnek ki.

Az együttélés csakis a pasiknak kedvez, komoly kapcsolatnál.

Ez statisztikailag alátámasztott tény, hogy több szakítás van élettársi kapcsolatból mint házasságból.

Mert ahol nincs akkora felelősség, ott könnyebben lépnek ki.

Mire kell egy nőnek várni? Várjon, mint egy türelmes idióta a jussára? Meddig? 40 éves korában már megkérdezheti a kedves pasiját, hogy bocsi, mikor szándékozol elvenni? Bocsi drágám nem hisztizni akarok, csak már nem igazán van időm szülni!....

2010. jan. 23. 22:20
 67/78 anonim ***** válasza:
68%

Ez nem hiszti. a nő megkérdezte hogy lesz -e valami vagy sem! CSAKIS A TISZTA IGAZSÁGRA KÍVÁNCSI. Ez nem hiszti. Biztos ő nem 35 évesen akar gyereket szülni.

Az ilyesmi alap különbségeket azért már előbb megkellett volna kérdeznetek egymástól!

Ja, most egyértelmű volt a nő, a férfiak úgyis a nyílt kimondott tisztán érthető szavakból értenek. A finoman, hátul megcsavarós "kérlelésekből", "kipuhatolásokból" nem értenek a férfiak.

Ez a nő egyértelmű volt.

2010. jan. 23. 22:27
 68/78 anonim ***** válasza:
47%
ez a nő egy f@sz volt két év után ilyen egyszerű! az első két év nagyon boldog, stb..miért nem vár még kicsit? két év az lósz@r, ezért válik minden második házaspár!!!!!!! mellesleg ha megkérdezi, hogy van-e szándék azt sem ilyen gusztustalan módban kéne...
2010. jan. 23. 22:57
 69/78 anonim ***** válasza:
61%

1.ne beszélj magad ellen....

2.Aki fél a házasságban hogy elmegy a vagyona írasson egy házassági szerződést...

3.Te annyira ismersz minket hogy tudod mindenben ő dönt.Akkor tudhatnád hogy a vagyon miatt van a legkevesebb veszekedni valónk.

2010. jan. 23. 23:01
 70/78 anonim ***** válasza:
71%
22.57 az ő korokban két év már nem kevés. Jó akkor várjon 4 évet. Akkor lesz 27 és kiderül, hogy bocs drágám nekem ez nem kell. Szakít összekaparja magát egy év múlva talál valaki mást. Amellett is várjon jó sokat, mire gondolhat valami komolyabbra. Akkor már 30felett lesz...
2010. jan. 23. 23:04
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!