Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert csinalja ezt valaki az eskuvoje elott?
"Annak a sok baromnak aki a kép után érdeklődik:
Ti még örülnétek is neki ha a ti barátnőtök/menyasszonyotok/feleségetek ilyet tenne? Még meg is dicsérnétek érte?"
Hogy jön már össze az, hogy képet kérnem, privátban, és az, hogy örülnének-e ha a saját párjuk ilyet tenne???? :)
Valószínűleg mindent azért csinál, mert szerinte az éppen aktuális környezete szerint az jófejség.
Tehát a házasságot is magamutogatásként teszi Stanci néniéknek, és a vagánykodást is a "barátnőknek".
Nincs SAJÁT élete, hanem másoknak mutatott élete van csak.
"Miert csinalja ezt valaki az eskuvoje elott?"
Mert ri...banc. Ennyi. És őszintén szólva szerintem nem is lehetett annyira részeg, hogy ilyet csinált, mert erre nem indok a részegség. Én még soha nem hallottam ilyet, hogy valaki annyira részeg, hogy lepippantja a másikat.
A vőlegény annyiban szerencsés, hogy még az esküvő előtt kiderült. Én nem is értem, hogy minek a legény/leánybúcsú. Alapba semmi értelmét nem látom, hát még ha táncosokat, meg hasonlókat hívnak. Minek? Voltam már azért esküvőkön, és sehol sem tartottak ilyen búcsúkat.
Egyébként én is tapasztaltam a pár ember által már megemlített itteni hozzáállást, miszerint ha a csaj megcsalja a pasit az esküvő előtt, de kiderül, és a férfi lemondja az esküvőt, akkor milyen szemét a férfi, meg milyen megalázó a nőnek, hogy nem veszik el. Szánalmas, aki még ilyen helyzetben is a csajt védi, és én a kérdésben megemlített férfit teljesen megértem, hogy lemondta az esküvőt. Azért van egy határ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!