Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Volt már valakinek olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már valakinek olyan eskuvoje, hogy a násznép csak a templomnál talalkozott?

Figyelt kérdés
a kérdésem az lenne, hogy templomi eksuvonk lesz, mivel nem szeretnenk ha a parom a templomi szertartás elott meglatna a ruhamba, mi csak ott fogunk talalkozni, és arra gondoltunk, hogy akkor nem csinalunk elotte allo fogadast, hanem a násznép egyenes a templomhoz jonne majd, és a ceremonia vegen onnan mennenk a lagzi helyszínere! szerintetek ez igy megoldhato?

2013. nov. 24. 07:12
 1/7 anonim ***** válasza:
68%

A lánykikérőn szoktak nálunk találkozni, majd a polgári aztán a templomi szertartás szokott lenni.

A násznp egy rsze a lánykikérőn jelenik meg a másik része a polgárin

A templomnál sosem, mert a pap nálunk csak mér meglevő polgári házasság esetében ad össze (tudom, hogy a katolikus egyház elvileg nem követeli ezt meg, csak a református, ennek ellenére nlunk íy van)

Mivel em szokás a környékünkön külön napon tartani, így a felváolt eset kivitelezhetetlen.

Viszont ahol szokás, ott láttam már olyat (pl Egerben) hogy ott találkoztak előszőr

2013. nov. 24. 09:09
 2/7 anonim ***** válasza:
90%

persze, miért ne lenne :)

én már voltam ilyenen. De azt is lehet, hogy a párod a templomban vár, de téged elmegy kikérni pl. a tanúja, akkor megvan ez a hagyomány is :)

2013. nov. 24. 09:14
 3/7 anonim ***** válasza:
90%
2 unokatestvéremnél is így volt... hogy csak a templomba találkoztak a vőlegény várt elől, a menyasszonyt bekísérte az apuka :) mint a filmekben... szerintem ez nagyon szép.. megható pillanatok... így senki nem marad le arról a pillanatról mikor a vőlegény először meglátja a menyasszonyát :) szóval ha ti így szeretnétek legyen így! :)
2013. nov. 24. 09:52
 4/7 anonim ***** válasza:
90%

persze, lehet így, ha így szeretnétek :)

esküvőszervezés közben döbbentem rá, hogy bármi lehetséges, ha esküvőről van szó... a lehetőségek határtalanok.. :)

2013. nov. 24. 10:53
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, nálunk a meghívottak nem csak a szomszédból jöttek, így nem vártam el, hogy kezdésre érkezzenek a polgárira, hanem előtte az én vendégeim anyuékhoz jöttek, a férjem vendégei meg a mi házunkba a férjemhez. Aztán eljött a férjem az összes vendégével együtt kikérni, így látott, de ez nem kötelező.

Én akkor úgy csinálnám, hogy nem "állófogadás" lenne, de valami vendégvárás minimum, főleg, ha nem egy városban lakik az összes vendég. Neked nem kell ott lenni, vagy nem együtt kell tartani a két vendégseregnek. Akkor nem lát a vőlegény, de legalább a vendégek meg tudnak pihenni az egész előtt, enni egy-két pogácsát, inni egy kávét vagy valami. Ez arra is jó, hogy rendezetten egyszerre mozogjatok, ne 12 ember már 20 perce tébláboljon az önkormányzat előtt, másik négy meg véletlen a bevonulás után érkezzen stb.

2013. nov. 24. 12:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Nálunk úgy volt, hogy a szűk család a házhoz jött és ott volt az a kiabálós pasas is aki baromi idegesítő volt, de nem tudom mi a neve.. :D Ha jól emlékszem akkor a férj pedig a templomnál várt az oltárnál már amire odaértek a többi vendég is már bent ült aztán bevezették a menyasszonyt
2013. nov. 24. 16:46
 7/7 A kérdező kommentje:
Nálunk nem lesz a háztól kikeres, a párom másik városból van így a fele nasznep 50km-rol jön. De nekik buszt biztosítunk az hozza ide őket, tehát ok együtt érkeznek! Szlovákiából vagyunk nálunk nem szükséges a polgári! Teljes joguan elfogadják a templomi esküvőt! Tehát sem a kikeresnel sem a polgarin nem tudjuk őket fogadni, mivel ezek kimaradnak. Nálunk annyi lesz h elmegyünk a templomba és onnan a lagzi színhelyére. Köszönöm az eddigi válaszokat!!!!
2013. nov. 25. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!