Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok menyasszony csinálja ezt?
Aha szóval ez a baj! És a jó hír, hogy ennek nincs vége...ha terhes lesz, akkor ugyanez lesz, csak ugye az 9 hónap...
Vannak ilyen emberek, akik kis sz..rságokból képesek a világ legnagyobb problémáját csinálni!
"szó szerint megkeserítette a mi 7 hónapunkat is"
Csak kiváncsiságból: pontosan mivel? Csak hogy tudjam, milyen ne legyek. :)
Hát, én nem voltam ilyen. Úgy mentem férjhez, hogy elmentünk az anyakönyvvezetőhöz, kettő darab tanúval, ráadásul soron kívül, mert az Uram egyik ismerőse a hivatalban dolgozik. És ez úgy nézett ki, hogy egy évnyi jegyben járás után az Ember egyszercsak azt mondta: Öltözz fel, megyünk! :D Nekem ez nagyon nagy meglepetés volt, meg nagyot is nevettem. :D Persze izgatott voltam, hogy ilyen hirtelen, de mivel egyszerű kis polgári esküvőnk volt, ezt még az Uram is le tudta szervezni: időpont a vezetőnél, két tanúnak szólni (tudta, kit akarok majd, mert már rég megbeszéltük, hogy na majd egyszer), szép kis virágcsokor a kezembe.
Ennyi volt. Soha nem akartam nagy esküvőt, meg felhatjást, sosem álmodoztam hetedhét országra szóló lakodalomról, mert nekem nem az a fontos, hogy a legutolsó alja rokonnak is azt mutassam, hogy "háháhááááá, férjhez mentem, rohadjál meg, ráadásul előtted".
Az olyan idegbetegek, mint a kolleganőd, esküvőcentrikusak, nagy banzájt meg tökéletességet akarnak, hogy utána arról beszéljen a fél város. Feltűnés kell nekik, kislánykoruk óta a tökéletes lagziról álmodoznak és azt hiszik, minden olyan lesz, ahogy a fejükben megjelent. Aztán majd megjelenik az esküvőn a részeges Józsi bács, akinek tartozik a Pesta 10 éve, összeszólalkoznak, majd verekednek, feldöntik az asztalt egy rakás kajával együtt, és a menyasszony olyan hisztit csap végül, hogy mindenki elmegy haza idő előtt (megtörtént eset, menyasszony = unokanővérem, Józsi meg Pesta kitalált nevek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!