Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez az esküvői ruha melyik árkategóriába tartozhat? (link lejjebb)
Daalarna ruháról van szó, és ott vannak az árkategóriák az oldalon, de az nincs megadva sehol, hogy melyik ruha melyikbe tartozik. (classic, luxus, superior)
Köszi :)
Mind2 2013-as fazon, de nem elsősorban ez határozza meg az árat, hanem az anyagok minősége, a díszítés minősége. Azt rejti a classic, superior, luxus kivitel, nem magát a ruha fazonját.
De írják is, hogy sok mindentől függ az ár még-méret, technológia, alapanyag, fazon(de ez is az anyagtömeg miatt)
Akkor induljon a tippelgetés :)
Én nem hinném, hogy a legdrágább, mert viszonylag egyszerű a fazonja és nincsen agyondíszítve. (általában a csipke, kövek, rengeteg fodor, hajtás dob az áron).
Meg ugye tavalyi modell, az is csökkenti az árát.
Én max a középkategóriába lőném be, de inkább classic.
Benes Anita az egyik legmenőbb hazai tervező, ráadásul nagyon-nagyon szépek a ruhái. Simán a prémium kategóriába tartozik szerintem.
"Szalonunkban mind női, mind férfiöltözékeinket saját tervek alapján, egyedi megrendelésre, méret után készítjük.
Tájékoztató vételáraink:
/ Daalarna Classic 160 000-280 000 Ft
/ Daalarna Luxus 280 000-400 000 Ft
/ Daalarna Superior 400 000 Ft-tól
Tájékoztató kölcsönzési áraink:
150 000-280 000 Ft
Áraink elsősorban a kiválasztott fazonoktól, alapanyagoktól és a választott technológiai megoldástól függnek. Egyedi megrendelés, méretre készítés esetén vendégeink elképzelései szerint tervezzük modelljeinket, így lehetőség van arra, hogy az árakat igény szerint alakítsuk."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!