Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a ruha jó lesz esküvőre? (link)
Figyelt kérdés
A szertartásra óarany estélyi lesz rajtam stólával, ezt a "bulin" viselném. Szerintetek?
2011. aug. 27. 12:45
1/18 anonim válasza:
Nem rossz, de szerintem keress valami különlegesebbet. Ilyet bármelyik kínaiban találsz.
2/18 anonim válasza:
Egy oarany estelyi nem lesz tul sok a szsertartasra?
Szerintem is jobbat tudnal talalni mint ez a ruha a bulira.
3/18 anonim válasza:
Bocsáss meg,de ez a ruha ronda.Nem tudok rá szebb kifejezést.Mint valami ezer éves,szekrény aljáról előkapart rongy,ízléstelen,giccses.Olyan mint amit 30 éve elraktak hogy majd jó lesz még valamire..
4/18 anonim válasza:
Szerintem borzalmas. A fazonja még elmegy, de a színe, mintája... pfuj! Győzike jut róla eszembe.
5/18 anonim válasza:
Nem rossz, de nincs másik ruhád? Ha nincs az sem baj, mert tényleg nem vészes...
Ha van kedved, akkor tölts még fel ide pár ruhádról képet..., és majd eldöntjük melyik legyen!
6/18 anonim válasza:
Élőszőr is nagyon sok boldogságot nektek!
Másodszor, keres szerintem valami ízlésesebbet!
7/18 A kérdező kommentje:
Én vendég leszek az esküvőn. Falusi lagzi lesz, bulizós-mulatós. Azért gondoltam erre a ruhára. Ja, egyébként nem 30 éves rongyról van szó, ahogy egy hozzászóló írta, a ruha még cimkés, csak ráfér egy vasalás. :) A válaszokat köszönöm.
2011. aug. 27. 13:09
8/18 anonim válasza:
A szabása nekem tetszik, de sajnos a vasalás nem segít a színén, és a flittereken.
Közönséges. Valami különleges szabású pasztel színű jobban illene egy esküvőre. Vagy ha ragaszkodsz a fekete fehérhez az is hó láttam nagyon szép virágosat is, de győzike bőrbe ne öltözzél...
9/18 anonim válasza:
Ez a ruha csúnya.....tipikus kínais, 1000Ft-ot adnék érte max....amugy nem az a baj,hogy kínais,hanem az hogy még látszik is rajta...
10/18 A kérdező kommentje:
A félreértések elkerülése végett: ez egy Mango ruha.
2011. aug. 27. 13:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!