Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a ruha jó lesz esküvőre? (link)
Figyelt kérdés
A szertartásra óarany estélyi lesz rajtam stólával, ezt a "bulin" viselném. Szerintetek?
2011. aug. 27. 12:45
11/18 anonim válasza:
Ha Mangó,ha nem Mangó, csúnya.
12/18 anonim válasza:
Szerintem is csúnya-bocs...de ha ezt a ruhát kéne felvennem, inkább nem mennék sehova...
13/18 anonim válasza:
Egy élő példa, hogy nem a márka számít. Lehet, hogy kínaiban 5000-ért szebbet találnék ennél. Ha valóban nincs másod, akkor vedd fel, úgysem veled fognak foglalkozni. Diszkóba tökéletes lenne, de esküvőre, még az a buli része is, kicsit elegánsabban, ízlésesebben kell felöltözni.
14/18 anonim válasza:
Szerintem nézz szét az e-bay-en is, ha van elég idő az esküvőig. Rengeteg párezres jó ruha van. Néhány jó kiegészítővel fel lehet dobni őket.
Azért linkeltem több félét, mert nem tudom a pénztárcád határait, de ezek voltak a legolcsóbbak. Másrészt nem ismerem a stílusodat sem.
15/18 anonim válasza:
Hűha,szerintem írd ki magadra hogy Mango ruha,mert aki rád néz majd,az nem fogja tudni,csak azt látja hogy egy borzalmasan csúnya,ízléstelen,ócska ruha van rajtad,mert az rí le róla.
16/18 anonim válasza:
Mango vagy Dior, discocicanak fognak velni.
17/18 anonim válasza:
lehet hogy mango ruha de úgy néz ki mint egy olcsó kínais. nagyon ízléstelen max egy esti buliba ahol kicsit közönségesen akar valaki kinézni...de gondolom nem ez a célod.
18/18 anonim válasza:
Ez szörnyűűűűűű
Rettenetes kontraszt lesz a szép estélyi és e között a portörlő között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!