Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/36 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, de ha valakihez illik, és tudja viselni, akkor oké. Nekem a klasszikusabb hosszú ruhák jobban tetszenek.
3/36 anonim válasza:
Nekem sem tetszik, szerintem túl modern.
4/36 anonim válasza:
Szerintem szuper, nagyon tetszik. Persze ehhez megfelelő lábak kellenek, na meg ezzel együtt egy bevállalós menyasszony :D
5/36 anonim válasza:
Ez elég "ribis", de aki tudja viselni azon ez is jól mutathat
6/36 anonim válasza:
Nekem teszik :) Ha szereted mutogatni a jó (!) alakodat, akkor igen :)
7/36 anonim válasza:
Nekem tetszik, én is valami hasonlóban fogok esküdni. De ehhez a ruhához kell némi extravagancia, hogy tudd viselni, ha hagyományos esküvőn nagy templomi bevonulást szeretnél, arra például nem nyerő. De mondjuk egy táncos esküvőre szuper :)
8/36 anonim válasza:
9/36 anonim válasza:
Nem tetszik.
Az esküvőmre biztos nem venném fel, nagyon ribis.
10/36 anonim válasza:
extravagáns. ha fiatal vagy és megfelelő hozzá az alakod, akkor csinos leszel benne:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!