Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21/36 anonim válasza:
Nekem tetszenek a rövid ruhák, de ez olyan, mint egy krepp papír szegfű. Az egyik válaszoló linkjei sokkal jobbak.
23/36 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, nem az én stílusum. De Neked kell, hogy tetszedjen, és a vőlegénynek! :)
24/36 anonim válasza:
Szerintem tök jó ez a ruha. Én csak azért nem vennék fel ilyet, mert nincs se jó alakom, se jó lábam. :-( Az egyik ismerősömnek hasonló ruhája volt. Hozzáteszem, hogy Ő eléggé extravagáns, és persze tök jó alakja van, hosszú vékony combja. Ja, és templomban esküdtek.
25/36 anonim válasza:
Nem templomba való..ez aztán mindent sugároz,cak ártatlanságot,tisztaságot nem..
26/36 anonim válasza:
közönséges.
lehet, hogy egy buliban, vagy akár a munkahelyen is tolerálnak egy ilyen szerkót, de ha esküvőre veszed fel, akkor a jóízlésű embereknek biztosan meglesz rólad a véleménye.
a kevesebb néha több.
28/36 anonim válasza:
Imádom a közönségességet, így nekem a ruha tetszik, de csak máson. Én nem venném fel, saját magamon az eleganciát szeretem, ez meg távol áll tőle.
29/36 anonim válasza:
Eszembe jut róla az a mondás. hogy b.szni is meg szűzen maradni is egyszerre nem megy:(
Ez a ruha is mindkettőt akarja.
Na, vajon kitaláljátok, hogy az eleje vagy a háta akar szűűűzen maradni?´:))
30/36 anonim válasza:
Gyönyörű!!!!!
Bár mit számít a ruha, ha azzal kötöd össze az életed, akit szeretsz.......????????
Nagyon sok boldogságot!!!!!!!! :) :)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!