Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok menyasszony csinálja ezt?
Én is ilyen vagyok:) Sosem volt az életemben problémám (normális család, normális párkapcsolatok, rendes munka, sok tanulással elért sikerek), így mindig csak elsővilágbeli problémáim vannak, amiket felfújok.
Pl. most melyik kindle-t vegyem meg? értsétek meg, hogy ez nagyon nehéz...és hisztizek anyámnak a telefonba 10 percig, meg az árgépen hasonlítgatom a termékeket.:D
Azt nem tudom, esküvőmön is ilyen leszek, de valószínű, hogy ott is egyszerűen fog minden menni, és fel kell fújnom pár dolgot:D
27L
Az ilyen emberek mindenből hisztit csinálnak, inden róluk kell, hogy szóljon és imádnak mártírt játszani, hogy nekik milyen nehéz. (Mi nehéz egy esküvőben? A költségeken kívül, persze... Legyen zene, legyen ital és finom étel, némi dekoráció és torta. Ennyi)
Leendő anyósom csinál ekkora hisztit a MI esküvőnk miatt.
"Legyen a Hiltonban" (Mi a fđĐ#&?!)
"Egy lagzinak hajnalig KELL tartania!"
"Egy étterem nem elég elegáns, hotelben KELL lennie"
"XY-nak KELL lennie a tanúnak!"
" Miért csak ennyien lesztek, ez így nem is esküvő!"
Szóval nálunk ő a hisztis "menyasszony", nekünk meg már hétszer elment a kedvünk az egésztől. Ráadásul a hisztijei miatt most nem beszélünk vele, mert mivel nem olyan lesz az esküvőnk, amilyet ő elképzelt a fiának (... ), kitalálta, hogy én rossz hatással vagyok a vőlegényemre és jobb lenne, ha nem is lennénk együtt.
LoL! Csak tudnám, miért lettem így lepontozva :D Tök normálisan válaszoltam a kérdésre.
10-es vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!