Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják egyes nők azt, hogy tartoznak az anyjuknak azzal, hogy az ő ruhájukban esküsznek?
Sok nőtől hallottam már, élőben is, tv-ből is, hogy úgy gondolják, hogy tartoznak az anyjuknak annyival, hogy az ő régi esküvői ruhájukat húzzák fel a saját esküvőjükön is, akár a saját elképzeléseik és vágyaik rovására.
Magamból kiinduva, átalakítva sem venném fel az anyukám ruháját, mert sehogy nem tetszik, ráadásul abban már volt egy esküvő. Nekem picit olyan érzésem lenne, mintha a nászéjszakámat a szüleim ágyában kellene töltenem...
Nektek mi a véleményetek erről?
Amikor az én anyukámnak volt a második esküvője, akkor betartotta a valami régi, valami új, valami kölcsön, valami kék dolgot, az ismerősebb volt nekem ( a régi az ékszerei voltak, az új a cipője, a kölcsön a ruhája- az én vörös szalagavató ruhámat húzta fel-a kék pedig harisnyakötő)
De ezt a ruhás dolgot nem nagyon értettem amikor először hallottam róla.
Bár "régi"-nek nagyon szívesen elfogadnék egy családi fátylat. Azzal mellélőni nagyon nem lehet, mégis családi dolog. Bár nálunk az ilyen kiegészítős dolog tovább örökítése sosem volt divat..(Egyszer egy tlc-s műsorban volt, hogy egy csipkefátyollal szaladgált ruhát keresni a menyasszony, mert még az üknagymamájáé volt a fátyol, és azóta anyáról lányára.. :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!