Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legyen esküvő vagy ne?
Mi se így terveztünk a gyerkőcöt, de így alakult. Tenni sajnos nem sokat tudok ellene. Vagyis dehogynem. Utána fogunk menni, de a gyereket nem veszik be a bölcsibe. 1 évet kell még kihúznunk valahogy.
A legnagyobb bajom, hogy mindenki mindent rám hárít. Mindenkit én vigasztalok, tartom bennük a lelket és nem engedhetem meg magamnak, hogy kimutassam mennyire aggódok, tanácstalan vagyok. Mellette itt van a kisfiam aki ebből ez egészből nem érezhet meg semmit. Teljesen kezelhetetlen mióta nincs itthon az apja, főleg pár hete a papát se látta. Az esküvő volt kb. az egyetlen dolog a gyereken kívül amiért érdemes volt reggel felkelnem. Ez volt az egyetlen pozitív dolog idén ami a családommal történt és ezért szeretném annyira.
Előre vetítem, hogy ez nem teljesen ugyan az a helyzet, mint nálatok, de azért leírom.
Az én anyukám az esküvőm hetén került intenzív osztályra, még pénteken is hívtak a kórházból, hogy újabb életmentő műtét kell. Mi megtartottuk az esküvőt. Ennek annyi oka van, hogy bár rengeteget sírtam és dillemáztam miatta, de saját maga miatt került oda sajnos, ivott nagyon sokat, elment otthonról, megtámadták, betörték a fejét. Túlélte szerencsére, de ez már a 2. ilyen alkalom volt, úgy gondoltam, hogy bármennyire is szeretem anyukámat, nem én kértem, hogy tegye tönkre magát, nem akartam, hogy az esküvőmet is tönkre tegye.
Így mi megtartottuk. A férjem nagymamája 3 hónappal az esküvő előtt halt meg sajnos. Úgy gondoltuk, hogy nem akarná, hogy emiatt ne tartsuk meg, így bár volt azért sírás az esküvőn, megtartottuk.
Azt gondolom, hogy elég nehéz helyzetben vagytok, de anyakönyvvezetős változatot nyugodtan lehetne tartani, nem is kell buli utána. De ezt a döntést szerintem bízd a párodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!