Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Legyen esküvő vagy ne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legyen esküvő vagy ne?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeptemberben lesz vagy lenne az esküvőnk. Sajnos apósom elég beteg lett, kórházban van. Valószínűleg meg sem fog gyógyulni :( Nem tudom ennek ellenére tartsuk-e meg az esküvőt vagy ne (semmi buli, csak anyakönyvvezetős változat). Anyós nagyon kampányol ellene és már kezdi páromat is befűzni. 6 éve élünk együtt és van egy 2 éves gyerekünk és már minden ki van fizetve. Ti mit tennétek?
2014. aug. 25. 12:46
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
Azért a végére csak kibújt a szög a zsákból, ami a kérdezőt illeti. Nem százas, az biztos.
2014. aug. 29. 09:29
 42/51 A kérdező kommentje:
Tudod ameddig nem az én életemet éled ne ítélkezz! 3 mondatból nem ismered meg az embert! Após még nem halt meg (remélem nem is fog mostanában), ezért még nincs itt az ideje a gyásznak! Szerintem élve nem kell senkit se eltemetni.
2014. aug. 29. 12:48
 43/51 anonim ***** válasza:
Neked szerintem az a fő bajod, hogy a párod olyan messze lakik tőletek. El is hiszem, hogy kiakaszt, én sosem tudnám megszokni. Inkább kínlódunk együtt, egy helyen, de én nem élnék külön a gyerekem apjától egy percig sem. A pénz nem ér annyit, hogy elszalassza látni felnőni azt, akiért elvileg dolgozik.
2014. aug. 29. 12:52
 44/51 A kérdező kommentje:

Mi se így terveztünk a gyerkőcöt, de így alakult. Tenni sajnos nem sokat tudok ellene. Vagyis dehogynem. Utána fogunk menni, de a gyereket nem veszik be a bölcsibe. 1 évet kell még kihúznunk valahogy.

A legnagyobb bajom, hogy mindenki mindent rám hárít. Mindenkit én vigasztalok, tartom bennük a lelket és nem engedhetem meg magamnak, hogy kimutassam mennyire aggódok, tanácstalan vagyok. Mellette itt van a kisfiam aki ebből ez egészből nem érezhet meg semmit. Teljesen kezelhetetlen mióta nincs itthon az apja, főleg pár hete a papát se látta. Az esküvő volt kb. az egyetlen dolog a gyereken kívül amiért érdemes volt reggel felkelnem. Ez volt az egyetlen pozitív dolog idén ami a családommal történt és ezért szeretném annyira.

2014. aug. 29. 13:00
 45/51 piroska és a farkas ***** válasza:
Nem ismerem az anyagi helyzeteteket, de azt írod - ha jól értelmezem - hogy 1 év múlva a férjed után tudnátok menni, akkor vennék fel bölcsibe a kicsit. Nem megoldható, hogy most menjetek, és te otthon legyél vele? Jó, bizos mérlegeltétek, de valóban olyan mértékben megdobná a költségeket egy visszafogott - de hármasban töltött - egy év, hogy nem lehetne megoldani? Addig tudnál nyelvet tanulni, és esetleg ahogy beveszik a bölcsibe, vállalni vmi munkát. Én egyébként furcsállom az egész szituációt, mert azt érzem, hogyha valaki, aki számotokra fonots, súlyos beteg, akkor pláne inkább boldoggá kéne tenni " még utoljára", és örülni, ha mégsem hal meg :) De elképzeltem, h mondjuk após is tud az esküvőről, és akkor most ő is megtudja, h lehet, h elmarad, " hát mert anyira rosszul tetszik kinézni, hát izéígymegúgy...majd jövőre ha letelt a gyászév, de persze inkább tessék meggyógyulni...blabla. " Hogy érezné már magát, hogy miatta marad el? Ha valóban olyan rossz állapotban van, akkor nemhogy elhalasztanám, hanem inkább még előre is hoznám az esküvőt.
2014. aug. 29. 14:10
 46/51 A kérdező kommentje:
Sajnos most nem tudunk menni. Apa egész fizuja elmenne a lakásra meg a rezsire. Ameddig nem dolgozok nem tudok menni. Az oviban is várólistásak vagyunk pedig bőven időben beírattuk. Így meg csak szobát bérel rezsivel és haza tud küldeni annyit amiből kifizetem itthon amit kell és egy keveset mér félre is tudok rakni. Nyelvet pedig jól beszélem. Itt a gyerek az "akadály"
2014. aug. 29. 14:16
 47/51 anonim ***** válasza:

Előre vetítem, hogy ez nem teljesen ugyan az a helyzet, mint nálatok, de azért leírom.

Az én anyukám az esküvőm hetén került intenzív osztályra, még pénteken is hívtak a kórházból, hogy újabb életmentő műtét kell. Mi megtartottuk az esküvőt. Ennek annyi oka van, hogy bár rengeteget sírtam és dillemáztam miatta, de saját maga miatt került oda sajnos, ivott nagyon sokat, elment otthonról, megtámadták, betörték a fejét. Túlélte szerencsére, de ez már a 2. ilyen alkalom volt, úgy gondoltam, hogy bármennyire is szeretem anyukámat, nem én kértem, hogy tegye tönkre magát, nem akartam, hogy az esküvőmet is tönkre tegye.

Így mi megtartottuk. A férjem nagymamája 3 hónappal az esküvő előtt halt meg sajnos. Úgy gondoltuk, hogy nem akarná, hogy emiatt ne tartsuk meg, így bár volt azért sírás az esküvőn, megtartottuk.

Azt gondolom, hogy elég nehéz helyzetben vagytok, de anyakönyvvezetős változatot nyugodtan lehetne tartani, nem is kell buli utána. De ezt a döntést szerintem bízd a párodra.

2014. szept. 1. 15:40
 48/51 anonim ***** válasza:
Mi lett?
2014. szept. 5. 20:10
 49/51 A kérdező kommentje:
Volt esküvő <3 szuper volt minden, após is el tudott jönni és ő is azt mondta, hogy ne halasszuk el, mert nem tudja mi lesz és látni szeretné legalább az egyik gyerekét megnősülni és ha kell térden csúszva jön, de ott lesz! Sőt utána még a vacsira is jöttek, tortát hoztak. Kicsit sikerült elfeledtetni vele a betegséget.
2014. szept. 20. 20:42
 50/51 piroska és a farkas ***** válasza:
Éljen! Örülök, h így alakult, és gratula! Jófej az apósbácsi :)
2014. szept. 20. 23:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!