Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legyen esküvő vagy ne?
"senki egy fillért nem adott bele" - kinek kellett volna beleadni?
Beszéljetek az orvossal, hogy apósodat nem lehet-e valahogy arra a pár órára elvinni pl betegszállítóval. Nyilván ez sem ingyenes, de akkor ő is ott lehetne, szép emlék lenne neki így az élete végén.
"tudod jobb helyeken a szülők is bele szoktak szállni a költségekbe."
Jobb helyen? Hát szerintem meg a pár fizesse, amit akar magának, elvégre az ő nagy napjuk, elégszer hangoztatják.
ha minden ki van fizetve, akkor megkérdezném apóst és az orvosokat, hogy van-e arra lehetőség, hogy arra az időre kiengedjék. Ha súlyos beteg, akkor lehet, hogy most még láthatja a fiát nősülni, később, ha elhalasztjátok, akkor lehet, hogy már nem is élne, mire megtartjátok. Én első körben a papát kérdezném meg, hogy mit szeretne, és ennek fényében döntenék a párommal együtt. A többiek véleménye nem érdekelne.
Egyébként a párod amúgy is hazajár, az így is-úgy is pénzbe kerül, sőt, lehet, hogy a beteg apjához soron kívül is "ki kellene dobni azt a pénzt az ablakon". A gyűrű nem kopik el, a ruhabérlés nem tudom, hogy működik, a szertartást sem tudom, hogy el lehet -e halasztani, ha már be van fizetve vagy elúszik. Szóval nem az egész bukta.
OFF Illik belefizetniük másoknak is az esküvőbe?
18 éves "tojáshéjas" fiatalok vagytok semmi háttérrel vagy felnőtt emberek? Nyilván a szüleitek is úgy gondolták, hogy 6 évnyi kapcsolat, nyilván java részben együttélés + GYEREK után, hogy itt már nem két fiatal életkezdését ünneplik a házassággal, mint annak idején, mikor a szülők állták (bocs, akkor is a lányos szülőké volt az fizetés "öröme", szóval a te családodnál kopogtass...). Ti már túl vagytok mindenen, amit csak házasságkötés után illik (leginkább a gyerek), akkor mi is illik a szülők részéről?
A szülőknek nem illik beleadni, hanem beleadnak, ha megtehetik és szükség van rá.
Egyébként meg szerintem így már felesleges is az esküvő, együtt vagytok, van baba is. Nem kell mindenáron ragaszkodni hozzá.
Főleg ilyen helyzetben, ha a család nem akarja.
Nekem az lenne a döntő, hogy a párom mit szeretne. Hiszen az ő apukájáról van szó. Na meg ha ő nem akar esküvőt, akkor én minek akarjak? Ahhoz két ember kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!