Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legyen esküvő vagy ne?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeptemberben lesz vagy lenne az esküvőnk. Sajnos apósom elég beteg lett, kórházban van. Valószínűleg meg sem fog gyógyulni :( Nem tudom ennek ellenére tartsuk-e meg az esküvőt vagy ne (semmi buli, csak anyakönyvvezetős változat). Anyós nagyon kampányol ellene és már kezdi páromat is befűzni. 6 éve élünk együtt és van egy 2 éves gyerekünk és már minden ki van fizetve. Ti mit tennétek?2014. aug. 25. 12:46
31/51 A kérdező kommentje:
Nem tudom még mindig mi legyen, ha lemondjuk akkor tábortüzet rakok a ruhákból a szoba közepén az biztos. Itt nem a halasztásról van szó. Nem vagyok hajlandó ezt még egyszer végigcsinálni..... Az ő álláspontjukat is megértem, az nem tetszik, hogy a hátam mögött a másik félnek mondja és nem a szemembe (igen ez nálam szarkavarás!)De nem én ragaszkodtam az esküvőhöz hanem a párom aki nem akarja lemondani, mert szeretné, ha az édesapja is ott lenne.
2014. aug. 26. 10:30
32/51 anonim válasza:
Egyszerű akkor... Ha az apukája eltud menni a szertartásra akkor ne mondjátok le.
Kicsit próbálj meg azért lazítani. Ha a párod szeret és látja hogy fontos neked az esküvő akkor hidd el később is elfog venni ha most nem jön össze.
33/51 A kérdező kommentje:
Utolsó, ha most nem vesz el több lehetősége nem lesz rá.
2014. aug. 26. 12:24
34/51 anonim válasza:
Miért nem lesz rá több lehetősége? Elhagyod vagy mi? Vagy többet nem jön màr haza? :)
35/51 A kérdező kommentje:
Szerinted még egyszer nekiállok, hogy megint le legyen mondva? Azért hülye én se vagyok. Ezek után?
2014. aug. 26. 13:06
36/51 anonim válasza:
De itt nem azért mondaná le mert nem szeret hanem mert közbejött egy súlyos betegség. Amúgy meg nem kell nekiállni meg semmi hanem mondjon egy időpontot, viszitek a gyűrűket és összeadnak titeket. Hidd el olyanok is nekiálltak újra akiknek nagy lagzijuk volt rohadtsok teendővel.
37/51 A kérdező kommentje:
Hát én köszönöm szépen inkább nem kérek belőle. Majd eldönti mit akar és közli. Addig meg pont letojok mindent.
2014. aug. 26. 13:37
38/51 gabriell88 válasza:
Ha ennyire nem akarod lemondani az esküvőt a te/ ti dolgotok, de akkor nem értem miért írtad ki a kérdést, ha mindenkinek azt írod aki azt mondja ne tartsátok me,hogy ugyan most vesz el vagy soha.már eldöntötted, akkor mire jó ez?
39/51 anonim válasza:
Majd írd már meg, mi lett! Érdekel.
40/51 anonim válasza:
"Nem tudom még mindig mi legyen, ha lemondjuk akkor tábortüzet rakok a ruhákból a szoba közepén az biztos."
Remélem, ott is hagy, hogy élete nehéz pillanataiban te ilyen semmiségeken cirkuszolsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!