Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legyen esküvő vagy ne?
Kedves Kérdező!
Nekünk is szeptemberben lesz az esküvőnk.Szóval elég friss információim vannak az anyagiakkal kapcsolatban.ha csak polgári esküvő lenne és semmi vacsora vagy ebéd.Akkor elég minimális összegről beszélünk.Bár attól függ itthon tartjátok e.Ha itthon, akkor nem hiszem, hogy nem lehet elhalasztani.
Ha én a helyedben lennénk és a párom apukája kórházba kerülne, lemondanám az esküvőt, abban a pillanatban ez nem is kérdés.Pedig a mi esküvőnk benne lesz majd egy millióba....
Nem minden hozzászólást olvastam el. De én határozottan bátorítanálak, hogy tartsátok meg. Apósnak is jó, ha még ebben "benne van", ti rákészültetek, nem tudjátok, mit hoz a jövő, és ennyi időtök kell, hogy legyen magatokra.
Sok erőt és boldogságot!
(Merhettek boldogok lenni attól, mert szomorúság is van.)
És nem kell szívnotok (boldogtalannak lennetek), mert másnak most rossz. Ez felesleges túráztatás és túldramatizálás.
Após mit szól hozzá? (utolsó vagyok)
Attól nem lesz jobban, vagy nem lesznek boldogabbak, hogy ti nem házasodtok össze. Egyszerűen szerintem nincs összefüggés a kettő között, ez ilyen dohszagú "illik-nem illik" elvárás, de értelmes magyarázat nem adható rá szerintem ezen túl. Egy ok, amin meg lehet sértődni.
Ki mit nyer azon, ha nem házasodtok?
(Megint utolsó.)
Anyós szarkeverése, hogyne... Kicsit sem vagy önző, és énközpontú! Biztos az anyósodat az élteti jelenleg is, hogy neked borsot törjön az orrod alá, mi?
Az eszedbe sem jut, hogy teljesen maga alatt van, hogy a férje talán haldoklik, és szeretné, ha most minden számára fontos személy (főleg a gyerekük) ezzel foglalkozna, és mellette legyen, ne az esküvőjüket szervezzék.
Igy NEM szabad esküvőt tartani!
az elég beteg, gondolom haldoklást jelent...
Ha életben marad kár volt elhalasztani, ha (ne adj'isten) meghal, akkor meg azért halasztjátok, mert gyászolni kell?
Komolyan, megdöbbent azok hozzáállása, akik szerint önző a kérdező. Még csak nem is buli, hanem anyakönyvvezetői.
Én megtartanám. Milyen már ez? "Elhalasztjuk, mert valószínűleg meg tetszik halni, és azt megvárjuk."? Nyilván így nem mondják neki, de ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!