Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek lesz jövő nyáron az esküvője?
Figyelt kérdés
Akinek jövő nyáron lesz: nem vagytok türelmetlenek? :) Az elmúlt időszakban lefoglaltunk termet, vőfélyt zenekart, fotóst...Ilyen hamar le kellett, mert már májusban fogyóban voltak az időpontok.
Úgy bele lendültünk, erre most még egy évet várni kell. Ti nem vagytok türelmetlenek? :)
2014. aug. 14. 20:11
31/32 A kérdező kommentje:
Viszont Nektek is sok boldogságot ! :) Jó örömteli készülődést!
2014. aug. 17. 18:32
32/32 anonim válasza:
Sziasztok!
Először is mindenkinek gratulálok! Életünk egyik legboldogabb napja előtt állunk, nem igaz?:-)Nekem is jövő nyáron, augusztus 21-én lesz az esküvőm. Már megvan a helyszín és a fotós. Én kb. már 8 éve tervezgetem az esküvőmet, de ez a hátralévő 1 év... nem is tudom, hogy bírom ki.:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!