Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Kinek lesz jövő nyáron az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek lesz jövő nyáron az esküvője?

Figyelt kérdés

Akinek jövő nyáron lesz: nem vagytok türelmetlenek? :) Az elmúlt időszakban lefoglaltunk termet, vőfélyt zenekart, fotóst...Ilyen hamar le kellett, mert már májusban fogyóban voltak az időpontok.

Úgy bele lendültünk, erre most még egy évet várni kell. Ti nem vagytok türelmetlenek? :)

2014. aug. 14. 20:11
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

A mienk oktoberben lesz, legalabbis a templomi, mert a polgarit megejtettük mar marciusban titokban, csak a szülök es a testverek tudtak rola es voltak reszben jelen. Nagyon jo volt, meghitt, passzolt hozzank, es segitett a türelmetlensegen:) Plusz van egy ilyen kis titkunk:)

Kerdezö, elhiszem, hogy nehez varni, nekünk is az meg igy is:) a karikagyürüt es a szep ruhat meghagytuk az egyhazi szertartasra, varom mar, hogy viselhessem a gyürüt.

2014. aug. 15. 10:56
 22/32 anonim ***** válasza:
Nekünk jövő nyáron lesz :) Ha minden jól alakul. De még semmit nem intéztünk, mert nem tudunk semmit. Mármint, hogy mekkora legyen, hol legyen.. Ezek annyira pénzfüggő dolgok..
2014. aug. 15. 11:02
 23/32 A kérdező kommentje:
Mi a gyűrűt viseljük az eljegyzés óta :)
2014. aug. 15. 11:20
 24/32 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én kérdeztem, h biztos-e az egy év, köszi a válaszokat, eddig eszembe sem jutott volna, mert fél évet tudtunk, így felhívtam őket, és azt mondták 1 év. Mi Debrecenben lakunk, az esküvő pedig Nyíregyházán lesz, jövő hét pénteken tudunk bemenni (22-e) időpontot foglalni, mit gondoltok lesz még "normális" időpont jövő augusztus 1-re?

2014. aug. 15. 13:53
 25/32 A kérdező kommentje:

Mi is augusztus 1-et választottuk. Mi sem beszéltünk még az anyakönyvvezetővel. Igaz, mint már mondtam, mi nem ragaszkodunk a polgárihoz hétvégén.

Szerintem nem esélytelen! :)

2014. aug. 15. 19:34
 26/32 anonim ***** válasza:
Mi is gondolkoztunk az agusztus 1-en... majdnem az lett a nagy nap.. de aztán le tettünk róla mert akkor még valószinű kánikula lesz... igy aztán toljuk inkább egy hónapot szeptember elejére.. hátha addigra jobb idők lesznek :P
2014. aug. 15. 22:28
 27/32 A kérdező kommentje:
Végül is bármikor lehet kánikula szinte (ezekben a hónapokban) és hűvösebb viharos vagy csendes idő is. Nálunk első sorban a párom miatt került augusztusra a döntés, eleinte mi is őszi esküvőre gondoltunk...
2014. aug. 16. 06:09
 28/32 anonim ***** válasza:
Nekünk is jövőre lesz, még semmit nem szerveztünk, csak információt gyűjtünk... :) Hamarosan azért elkezdjük, mert főszezonban lesz.
2014. aug. 16. 17:15
 29/32 anonim ***** válasza:
Nekünk is jövőre lesz, és ahogy végigolvastam, nagyjából ott járunk, ahol Ti, kedves Kérdező. A helyszín, a zenekar, a vőfély, a fotós-videós megvan. A ruhát én is jövő év elején megyek keresni. Az anyakönyvvezetővel még nem egyeztettünk, de nem tartok tőle, hogy ezzel kapcsolatban valami gubanc lenne. Ezen kívül ötleteket gyűjtünk a ruhára, cipőre, hajra, dekorációra, apróságokra. És igen, és is türelmetlenül várom, szinte nincs nap, hogy ne jutna eszembe:)
2014. aug. 16. 19:34
 30/32 anonim ***** válasza:

Nekünk októberben lesz, esküvőfotósként a fotós volt az egyik legfontosabb, ezért azt elég hamar leszerveztük, főleg, hogy moldovai és ott eléggé felkapott, szóval nem volt nagyon idő késlekedni, nekem is a fél szezonom be van telve 2015-re. Megvan a helyszín, varrják a menyasszonyom ruháját és kb. itt tartunk most. :)

Sok boldogságot mindenkinek!:)

2014. aug. 17. 18:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!