Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek lesz jövő nyáron az esküvője?
Akinek jövő nyáron lesz: nem vagytok türelmetlenek? :) Az elmúlt időszakban lefoglaltunk termet, vőfélyt zenekart, fotóst...Ilyen hamar le kellett, mert már májusban fogyóban voltak az időpontok.
Úgy bele lendültünk, erre most még egy évet várni kell. Ti nem vagytok türelmetlenek? :)
A mienk oktoberben lesz, legalabbis a templomi, mert a polgarit megejtettük mar marciusban titokban, csak a szülök es a testverek tudtak rola es voltak reszben jelen. Nagyon jo volt, meghitt, passzolt hozzank, es segitett a türelmetlensegen:) Plusz van egy ilyen kis titkunk:)
Kerdezö, elhiszem, hogy nehez varni, nekünk is az meg igy is:) a karikagyürüt es a szep ruhat meghagytuk az egyhazi szertartasra, varom mar, hogy viselhessem a gyürüt.
Sziasztok!
Én kérdeztem, h biztos-e az egy év, köszi a válaszokat, eddig eszembe sem jutott volna, mert fél évet tudtunk, így felhívtam őket, és azt mondták 1 év. Mi Debrecenben lakunk, az esküvő pedig Nyíregyházán lesz, jövő hét pénteken tudunk bemenni (22-e) időpontot foglalni, mit gondoltok lesz még "normális" időpont jövő augusztus 1-re?
Mi is augusztus 1-et választottuk. Mi sem beszéltünk még az anyakönyvvezetővel. Igaz, mint már mondtam, mi nem ragaszkodunk a polgárihoz hétvégén.
Szerintem nem esélytelen! :)
Nekünk októberben lesz, esküvőfotósként a fotós volt az egyik legfontosabb, ezért azt elég hamar leszerveztük, főleg, hogy moldovai és ott eléggé felkapott, szóval nem volt nagyon idő késlekedni, nekem is a fél szezonom be van telve 2015-re. Megvan a helyszín, varrják a menyasszonyom ruháját és kb. itt tartunk most. :)
Sok boldogságot mindenkinek!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!