Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Kinek lesz jövő nyáron az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek lesz jövő nyáron az esküvője?

Figyelt kérdés

Akinek jövő nyáron lesz: nem vagytok türelmetlenek? :) Az elmúlt időszakban lefoglaltunk termet, vőfélyt zenekart, fotóst...Ilyen hamar le kellett, mert már májusban fogyóban voltak az időpontok.

Úgy bele lendültünk, erre most még egy évet várni kell. Ti nem vagytok türelmetlenek? :)

2014. aug. 14. 20:11
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
Nekünk jövő tavasszal lesz, de szeretnék már túllenni rajta, mert nem szeretek szervezkedni. Ha így vesszük, baromi türelmetlen vagyok én is.
2014. aug. 14. 20:19
 2/32 anonim ***** válasza:

barátnőmnek...szerintem ő is türelmetlen, bár nem mondja hirtelen elkezdtek lefoglalni mindent, pont ilyen indokból.

én ezért örülök, hogy május közepén kezdtük szervezni az az év őszi esküvőnket, nem volt időm türelmetlenkedni, bár ugye a szezonon kívüli időpont miatt tudtuk ilyen gyorsan megtartani.

2014. aug. 14. 20:28
 3/32 A kérdező kommentje:

Nekünk augusztusban lesz, a párom miatt sem a tavasz sem az ősz nem felelt meg, így hamar le kellett szervezni mindent. Most meg van egy év :D

Mondjuk feszt esküvőkre járunk, ezért még rosszabb :D

2014. aug. 14. 20:43
 4/32 anonim ***** válasza:
Szerintem a 90%-uk még nem tudja.
2014. aug. 14. 20:48
 5/32 anonim ***** válasza:

szia!

Nekem is jövő nyáron lesz :)

2014. aug. 14. 20:49
 6/32 anonim ***** válasza:

Nekünk nem lesz lagzi, csak családi vacsora. Nem állunk úgy anyagilag. Úgyhogy az ilyen lefoglalások kilőve :). ennyivel kevesebb gond.

Annyiban reménykedek, hogy nagymamám megéri...szeretném.

Csak a szűk család lesz (kb 20 fő), a kaját megrendeljük, a sütit mi sütjük. Anyukám házánál lesz, egy szuper kis teraszon a vacsora.

Úgyhogy én nem a nagy buli,k meg lagzi, meg mittudomén mi miatt várom, hanem maga az esküvő miatt :)

és igen, türelmetlen vagyok :))

2014. aug. 14. 20:52
 7/32 A kérdező kommentje:

:D

Akkor türelmetlenkedhetünk addig. Úgy járok mint óvodás koromban, mikor az angyalt vártam :)

2014. aug. 14. 21:06
 8/32 anonim ***** válasza:
Nekünk is jövő nyáron lesz,majd télen talán elkezdem szervezni. De most még túl korai, én nem is gondolkodom ilyesmin.
2014. aug. 14. 21:23
 9/32 anonim ***** válasza:
Szia, nekünk is jövő augusztusban lesz. Még nem kezdtünk neki a szervezésnek,szerinted mivel kezdjük? Egyébként hogy tudtatok lefoglalni bármit úgy,h az anyakönyvvezetőnél leghamarabb fél évvel előtte lehet bejelentkezni? És ha akkor vmi nem jön össze? Már a ruhád is megvan? Köszi a válaszokat.
2014. aug. 14. 21:26
 10/32 anonim ***** válasza:

#9 Az anyakönyvvezetőnél 1 évvel előtte lehet bejelentkezni.

Nekünk jövő májusban lesz:) Már lefoglaltuk a helyszínt, féligmeddig az anyakönyvvezetőnél is megvan az időpont, ruhámat megvettem és most fogunk találkozni a fotóssal, hogy kifizessük az előleget. Még a zenekart intézem augusztusban. De semmire nem görcsölünk rá, pont ezért kezdtük el majd' 1 évvel előtte a szervezést.

2014. aug. 14. 21:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!