Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Akiknek jövő nyáron (július,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiknek jövő nyáron (július, augusztus) lesz az esküvője elkezdtétek már szervezni? Ha igen, hol tartotok? Ha nem mikor kezditek?

Figyelt kérdés

2013. szept. 23. 12:19
 1/3 anonim ***** válasza:

Bár nem vagyok házasulandó (na jó ez sem igaz mert 2015-re tervezzük a menyasszonyommal :)), de talán mégis tudok egy picit válaszolni a kérdésemre, mivel esküvőfotós vagyok.

A legtöbb foglalásom eddig májusra van, de júliusra és augusztusra is van már több is, szeptemberi a legutolsó. Általában azt szoktam javasolni a pároknak, hogy fontossági sorrendben haladjanak, ha az időpont fix akkor a számukra legfontosabb dolgokat és szolgáltatókat fixálják/foglalják le először, mert a népszerűbb szolgáltatók bizony hamar elkelnek.

Sok boldogságot! :)

2013. szept. 23. 13:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekünk juniusban lesz.A hely és a dj le van foglalva!A fotos és a videos is.A kaja ráér,rendelve lesz.Mindent mi csinálunk/veszünk meg.Semmilyen szolgáltato nem lesz!Minden honapban veszünk vmit.Teritö,pia,ruhák,diszek stb.
2013. szept. 23. 14:36
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekünk júliusban lesz. Amik le vannak foglalva:

-polgári szertartás

-templomi szertartás

-ceremóniamester

-fotós

-zenész

-étterem

Szóval a főbb dolgok megvannak, 2 hét múlva már ruhát próbálok.

2013. szept. 24. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!