Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Kinek lesz jövő nyáron az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek lesz jövő nyáron az esküvője?

Figyelt kérdés

Akinek jövő nyáron lesz: nem vagytok türelmetlenek? :) Az elmúlt időszakban lefoglaltunk termet, vőfélyt zenekart, fotóst...Ilyen hamar le kellett, mert már májusban fogyóban voltak az időpontok.

Úgy bele lendültünk, erre most még egy évet várni kell. Ti nem vagytok türelmetlenek? :)

2014. aug. 14. 20:11
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Biztos az 1 év? Mert pár éve még fél év volt. És minden városban? Engem Nyíregyháza érdekelne
2014. aug. 14. 21:36
 12/32 anonim ***** válasza:
Elvileg minden városban, gyakorlatilag meg nem biztos. Meg kell kérdezni. Amúgy most változott nem rég a jogszabály.
2014. aug. 14. 21:43
 13/32 anonim ***** válasza:

5 hónap alatt tökéletesre szerveztünk mindent. Egy évvel az esküvő előtt még nem is tudtuk, hogy házasodunk :D

Karácsony előtt volt a lánykérés, januárban elkezdtük szervezni, és május végén megvolt a nagy nap.

2014. aug. 14. 22:37
 14/32 anonim ***** válasza:

Nekem is jovo nyaron lesz.. Illetve hat szeptember elso heteiben. Mi meg nem kezdtunk semmi konkretat szervezni... Csak arakrol kersezoskodunk.. Stb

...

en penteken megyek egy ruha probara... Mi ugy gondoltuk hogy meg igy 1 evvel elotte megprobaljuk a nagyobb koltsegeket le tudni... Es aztan johet a tobbi kisebb koltseg. Azokar csak hab lesz a tortan

:D

Igazabol en is turelmetlen vagyok/voltam... De az utobbi par napban ra jottem h nem is olyan gaz ez az egy ev.. Igy legalabb ha ki mondom az IGEN-t akkor nyugodt szivvel mondom.ki.. Ugy hogy tudni fpgom... Boven volt idom a gondolkodasra es megfontolasra.. Igy tuti nem sietjuk el. :) Bar mintha az utobbi par hetben ram tort volna a kapuzarasi panik. :(

Ez nem jelent jot ugye Menyasszonyok? :/

18 eves menyasszony

/Bocsi a helyesirasert teledonomon nincsenek ekezetek/

2014. aug. 14. 23:39
 15/32 A kérdező kommentje:

9!

Mi májusban foglaltunk :D már akkor azt mondták, hogy kicsit el vagyunk késve, 3 szabad dátum volt, ami nyári időpont. Úgyhogy azonnal foglaltunk termet (éttermet). Másnap egyeztettünk a zenésszel.

Mi úgy vagyunk vele, hogy nem gond, ha apolgári 1-2 nappal előtte lesz, ne ragaszkodunk ahhoz, hogy az egész násznép vonuljon velünk. Ha mégis összejön aznapra akkor rendben. A templomot télen intézzük.

Ruhám még nincs, majd február környékén elindulok, a meghívókat is kb. akkor.

Amiben csalódtam, hogy végre megtetszett egy vőfély, aki személyreszabottan vezeti a lakodalmakat, tegnap felhívtam és foglalt már arra a dátumra. A foglalásaimat már nem tudom mozgatni...:(

Úgyhogy első körben szerintem: Étterem, zenekar, vőfély (ha akartok), anyakönyvvezető, pap. A többi apróság szinte meglesz magától...

Amúgy van egy excelem, amibe foglalás előtt beírtam kb. kiket szeretnék meghívni, van egy word dokumentumom, ahova ötleteket jegyzetelek, és van egy másik, ahova olyan számokat, amik menet közben eszembe jutnak és szeretném ha majd játszana a zenekar :)

Jó készülődést!

2014. aug. 15. 06:54
 16/32 A kérdező kommentje:

18!

Rendesen átgondoltál mindent? Azért az nem véletlen, hogy rád tör a kapuzárási pánik, 18 éves vagy! A párod hány éves?

Én nem tartom gáznak az egy évet amúgy, csak jelenleg soknak tűnik. Mi már hét éve vagyunk együtt, még egy év, az már nyolc, szóval már tényleg nem nagyon van amire v

várjunk.

Mi is menet közben akarjuk elintézni a nagyobb költségeket, a java úgyis augusztusra marad...:)

2014. aug. 15. 07:02
 17/32 anonim ***** válasza:

11

2013 márciusban változott az erre vonatkozó szabály, akkor tolták ki 1 évre

Vlőszínűsítem, hogy pont amiatt volt erre igeny, hogy sok szolgaltató ár úgy is 1 évre előre le volt doglalva, hogy nem volt fix időpot, nayon sok helyen már 1 évvel korábban ceruzával azért beírták az embert a naptárba, de hivatalosan meg nem voltak bejelentkezve.

Azt, hogy mivel kezdesz sok dolg határozza meg.

A legelső dolog, a pénzügyi keretet tisztázni, aztán a létszámot.

A letszámtól sok dolog függ.

Ennyire korán a helyszín, fotóst/videóst, zenekart, vőfélyt érdemes lefoglalni, ezek, a szolgaltatok, amik nagyon hamar elkelnek( sokszor akkor is, ha nem a legjobb áron dolgoznak, de nagyon jók már jövőre a szezon 1-2 3-ada foglalt sokszor, idénre pedig max szezonon kívül( pl a mi colt vőfélyünek néztem, idén szabad időpont decemberben novemberben akad, talán 1-2 elvétve)

Tehát nem arról van szó, hogy nem lesz senki, de ha vannak " igényeitek" és nem a falusi önkormanyzat Pistája fog fotózni, akkor érdemes előre gondolkodni, hiszen a jók és a realisabb aron dolgozók elkelnek hamar.

A többi teljesen ráér..

Pl Ruha :novemberben jön ki az új kollekció mindig, addig érdemes várni, max azért leeht próbálni, hogy tudd, mi az elképzelés, melyik fazon áll jól.

2014. aug. 15. 07:05
 18/32 anonim ***** válasza:

17- es vagyok

A ruhát nem csak azért, mert akkor újabbak lesznek, hanem mert az ideiek tavalyiak sokkal olccsóbbak ;)

(Bocs a hibkért nekem sem megy könnyen az érintőképernyőn a gépelés, és az ékezet, javítani meg szinte képtelenség)

2014. aug. 15. 07:18
 19/32 anonim ***** válasza:

Én is így voltam nem is olyan régen. Tavaly októberben kezdtem el szervezni az idei szeptemberi esküvőmet... az is ugye majdnem 1 év. Az elején minden fontosat lezongoráztam, és úgy voltam vele, hogy baaaaaaaaaaaaromi lassan fog eltelni ez az 1 év, főleg, hogy az apróságok csak a végére vannak vissza. Hát, nem így lett.

Az idő hihetetlen gyorsan repült, 1 év úgy el szállt, mintha 1 hónap lett volna. Majd meglátod. :) És az "apróságok" nem is olyan apróságok, már látom :) És már csak 5 hetet kell kivárnom, de csak az úgy szalad az idő :P

Sok boldogságot!

2014. aug. 15. 09:02
 20/32 A kérdező kommentje:
Köszi! Viszont Nektek is! :)
2014. aug. 15. 10:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!