Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Akinek volt templomi esküvője,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek volt templomi esküvője, stóla vagy boleró volt rajtatok?

Figyelt kérdés
2014. júl. 24. 09:44
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Bolero
2014. júl. 24. 09:44
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Stóla!
2014. júl. 24. 09:46
 3/10 anonim ***** válasza:
3/4-es ujjú lesz,nincs szükség rá!
2014. júl. 24. 09:58
 4/10 anonim ***** válasza:
Boleró volt rajtam.
2014. júl. 24. 10:22
 5/10 anonim ***** válasza:
Boleró
2014. júl. 24. 10:29
 6/10 anonim ***** válasza:
egy majdnem átlátszó bolerót varrattam a ruhához, de csak a szertartáson volt rajtam,mert nagyon meleg volt
2014. júl. 24. 10:31
 7/10 anonim ***** válasza:

Engem is érdekelt az esküvőnk előtt hogy elvárás-e valami a vállunkra, de némi utánajárás után megnyugodtam hogy nem.

Elvileg templomba fedetlen vállal bemenni illetlenség.

A menyasszonyoknak ha nem tartják ezt a szabályt el szokták nézni. A násznépnek is (!)

Ha úgy érzed hogy jobban mutat fedetlen vállal a ruhád a templomban akkor nyugodtan vállald be. Én is így tettem és nem bántam meg. Ha van valami gyönyörű boleród ami nem rontja el a ruhád hanem még szebbé teszi akkor viseld a szertartáson. Sokféle csodaszép bolerót lehet kapni mostanában.

Amúgy az ismert emberek sem szoktak foglalkozni a templomi esküvőkön válltakarással ha megfigyeled.

Jó pár éve pedig olyan menyasszonyi ruhák voltak divatban amiknek volt rövid vagy hosszú ujja, de a válluk teljesen nyitott. Akkor meg sem fordult senkiben sem hogy templomban takarják a vállukat. Max. ha nagyon hideg volt.

Az ismert emberek pontosan tudják hogy sokan fogják látni az egyházi esküvőn készült képeiket, sem tartják fontosnak hogy takarják a vállukat.

2014. júl. 24. 11:49
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekünk fagyban volt, így bunda volt rajtam. De ha melegben lett volna, akkor a bolerót választom. Egyszerűbb , mert csak felveszed, a stólát meg ott beigazgatni, fogni, elcsúszik stb.
2014. júl. 24. 12:22
 9/10 anonim ***** válasza:
Stólám volt nekem is és a koszorúslányaimnak is.
2014. júl. 24. 17:13
 10/10 anonim válasza:
Hogy lehet kérdezni?????????? :(
2014. aug. 10. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!