Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek lesz még jövő nyáron esküvője? Hogy álltok a szervezéssel?
Figyelt kérdés
Hely? Fotós? Dekoros? Zenekar? Vőfély? Ruha? stb2013. okt. 11. 17:06
1/17 anonim válasza:
Mi márciusra tervezzük, és a héten kezdtük el szervezni, így igazából még semmi konkrét nincs.
Ja,de,a gyűrűket már megrendeltük :)
2/17 anonim válasza:
Nekünk augusztusban lesz.
Megvan az étterem, fotós, vőfély, zenekar, dekoros. A többi pedig már ráér. :)
És neked mikor lesz? Hogy álltok a szervezéssel?
3/17 A kérdező kommentje:
Nekünk is megvan: hely,fotós,vőfély. Dekoros még kérdéses,vàrunk még ajànlatot. Dekort kivel csinàltatjàtok? Priviben megírod? :)
2013. okt. 11. 18:49
4/17 A kérdező kommentje:
Nekünk is augusztusban lesz 16-àn :)
2013. okt. 11. 18:50
5/17 A kérdező kommentje:
Zenekar is megvan azt kihagytam.
2013. okt. 11. 18:51
6/17 anonim válasza:
Nekünk májusban lesz, hely, vőfély, videós megvan. A zenekar és a fotós a napokban lesz lefixálva, még várunk 1-2 visszajelzést. Dekorostól csak székszoknyát fogunk kérni, de egyelőre nem intézkedtünk. Ruhát mindketten tudjuk milyet akarunk, beszéltünk is a varrónővel, csak még nem jutottunk el hozzá. Volt eljegyzési vacsink, a gyűrűket előtte vettük meg, a család lánykáival pedig akkor este megbeszéltük, hogy koszorúslányok lesznek. Azóta is ezen kattognak, főleg most, hogy elkezdtük a szervezést. :)
7/17 anonim válasza:
Nekünk augusztusban lesz. Megvan a hely, az anyakönyvvezetővel a pontos időpont, a zenész, a fotós és a ceremóniamester. Dekorosunk nem lesz, mert az étterem ad asztalközepet és szép színben harmonizáló szalvétát, a székek meg olyan szépek, hogy nem kell rájuk székszoknya. A meghívót saját kezűleg készítjük, ahhoz is kinéztük már a papírt.
8/17 anonim válasza:
Mi szeptemberben szeretnénk, de jó ééég, nekünk még semmi konkrét nincs, már kéne kezdeni szervezni? Írtam már helyeknek, fotósnak, jó, sminkes már van, de amúgy zenekar, azt se tudom, hol keressem :D :S elkéstem??
9/17 anonim válasza:
#8: Olyan nagyon nem késtél el, de azért húzz bele, a népszerűbb szolgáltatóknál erősen fogynak a szabad dátumok.
Kérdésre válaszolva, fotósként nekem lesz vagy húsz. :)
Sok boldogságot mindannyiitoknak!:)
10/17 A kérdező kommentje:
Kedves 8-as! :) szerintem mindenképpen időben kezdjétek el. A helyet,ha népszerűbb,akkor màr 1évvel előtte érdemes lefoglalni,mivel ha hely függvényében tudod a többit is szép sorjàban lefoglalni. Meg ha tényleg mindenből a legigényesebbet szeretnéd. A legfontosabbak: hely, zenekar, fotós, videós ha lesz, vőfély v ceremóniamester. Jó készülődést nektek is és sok boldogsàgot! :)
2013. okt. 13. 23:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!