Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jövö juniusban lesz az esküvönk. Mikor kezdjek el ruhákat nézegetni, próbálni?
holnap
vagy decemberben
vagy áprilisban
vagy amikor akarsz
Nézegetni, tervezgetni, = álmodozni, elképzelni lehet akár már most is!
Próbálgatni szerintem elég április-május, mivel addig még lesz egy tél, sokat változhat az alakod, a testalkatod, felesleges már most konkretizálni és egyetlen darabhoz kötni = kiválasztani a ruhát és a kiegészítőket!
nem hiszem h annyira csunyát irtam volna!
normálisan kérdeztem valamit,amire használhato válaszokat vártam volna.
azért kérdeztem meg mert gondolom sok olyan van itt akinek már volt ilyen tapasztalata.
Abba. Igaza van az utolsónak, és képzeld én egy szalonban voltam, mert votl egy kinézett ruhám, végül nem az lett, nem azért mert nem votl szép:)
De nem kellett továbbmennem, egy nap egy szalon ennyi
De szerintem nem is lihegtem túl a dolgot és azért...
Általában vagy tetszik valami, vagy nem... A testalkatom átlagos, az összes ruha amit próbáltam szinte semmi alakítást nem igényel, nem vagyok nádszálkarcsú, mégis a sellő fazon is jól ált (huh de nagyon kényelmetlen...nem lehet menni benne;)) így azt hiszem könnyebb dolgom volt, mint egy túl veékony nagyon kismellű, vagy egy teltebb menyasszony esetében..
4-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!