Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek lesz júliusban az esküvője? Hogy álltok a szervezéssel?
Figyelt kérdés
2012. jún. 7. 20:00
1/11 anonim válasza:
nekünk aug.18.án :)
és a ruhám már meg van, most akkora és olyan sok anyagi kiadásunk volt, hogy folyamatosan csökkentünk mindent....
2/11 anonim válasza:
Nekünk júli 21. Nagyjából már minden megvan,még az ital nagykerrel kell megbeszélnünk a dolgokat és a cukrászdát véglegesíteni.
Ti hogy álltok? Nektek mikor lesz?
3/11 A kérdező kommentje:
Nekünk is július 21-én :) Már csak a próbák vannak vissza.Templomi próba,sminkpróba és vennem kell még harisnyát.
2012. jún. 7. 21:08
4/11 A kérdező kommentje:
Első: mit értesz csökkentés alatt? Min tudtok spórolni? Mi is rendesen számolgatunk,hogy felesleges dolgokra ne menjen el a pénzünk.
2012. jún. 7. 21:11
6/11 anonim válasza:
Nekünk aug elején lesz, és még rengeteg dolog nincs meg, mint pl: próbasmink, próbafrizu, cukrászda..
7/11 anonim válasza:
Nekünk július 6-án lesz, de csak 10-en leszünk, tehát nem nagyon volt mit szervezni. Étterem lefoglalva, zenekar nem lesz, csak egy pár órás családi ebéd és beszélgetés. Ruha, ékszerek megvannak. Ami kell még: nekem pánt nélküli melltartó, valamint megbeszélni az időpontot a fodrásszal és a műkörmössel. Páromnak még öltöny kell és ennyi gyakorlatilag. Sok boldogságot nektek!
8/11 anonim válasza:
Nekünk júli 7-én lesz, már minden elrendezve. Még harisnyát és melltartót kell beszereznem.
9/11 loorien válasza:
Nekunk is julius 7-en lesz! A legtobb dologgal megvagyunk kiveve olyasmit mint peldaul az ultetesi rend.
10/11 anonim válasza:
Nekünk július 14-én lesz :) és már minden megvan :) még a virágot kell megrendelni, meg páromnak valahonnan szerválni kell egy fehér inget, mert amilyet ő szeretne, olyat már 2 nagyobb városban is kerestünk, és nem volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!