Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Júliusban lesz az esküvőm, és ruha szempontjából elég tanácstalan vagyok még. Linkelnétek képeket? 20/L
Figyelt kérdés
160 cm magas lány vagyok, 48 kg, 94-es melbőséggel, 63 cm-es derékbőséggel, és 92 cm-es csípőbőséggel! Nem tudom milyen ruha állna jól nekem, mert ugye nem vagyok túl magas, a vállam is elég keskeny! tetszenek a váll nélküliruhák nagyon, de nem tudom, hogy jólállna e?2010. febr. 19. 23:08
1/29 anonim válasza:
Ez most komoly? Majdnem 90-60-90-es vagy.Nincs ruha,ami ne menne rád és ne állna jól.Kicsit talán vékony vagy és ezért a kulcscsont jobban látszik,de ez csak egy elképzelés rólad,látni kellene téged ahhoz,hogy azt merjem mondani,hogy a pánt nélküli nem áll jól. Úgyhogy szerintem bármit felvehetsz az úgy fog állni,mint egy próbababán.
A magassarkú cipő sokat fog segíteni,meg egy esetleges konty,hogy optikailag nagyobbnak tűnj.
Sok boldogságot nyárra! :)
2/29 A kérdező kommentje:
tényleg csak a magasságom miatt van gond, mert elég rövid a lábam! így sok ruha elég érdekesen mutat rajtam! Viszont olyan ruha sem áll jól (szerintem), ami rövidebb elől, mert szerintem nincsennek szép lábaim, amit lehetne mutogatni (sajnos)
2010. febr. 19. 23:31
3/29 anonim válasza:
Szerintem valami szűkebb szabású ruha volna a megfelelő, az optikailag megnyújtana kicsit, és a konty is sokat segít. A váll nélküli ruhát is nyugodtan bevállalhatod, főleg, hogy nyár is lesz. Sok boldogságot nektek :)
4/29 A kérdező kommentje:
köszi nektek! Linkeket is tudnátok küldeni ötlet gyanánt?
2010. febr. 19. 23:50
5/29 anonim válasza:
Szerintem neked ,ilyen stílusú ruha kellene a fodrokat ne nézd meg a csecsebecséket rajta ,csak a formát mert a te testalakatodhoz ez illik:)
Sok sikert az esküvőhöz!:)
6/29 anonim válasza:
7/29 anonim válasza:
8/29 anonim válasza:
Tudom.hogy most divat a vállnélküli ruha,de azért gondold meg jól!Nemrég voltam egy lakodalomban,ahol a menyasszony tánc közben nem győzte húzkodni a ruhát magán,hogy ne látszanak ki a mellei.Elég nevetséges látvány volt.
9/29 anonim válasza:
nem kötekedésből, de két dolog miatt se ajánlanám a pántnélkülit. 1. A melled nem kicsi 2. inkább hosszúlábú, magas lányoknak áll jól. Valaki írta, hogy esküvőn látott már olyat, hogy a menyasszony állandóan húzogatta a pánt nélküli ruháját...én is láttam....viszonylag nagy melleket nem tud bent tartani:(
10/29 anonim válasza:
szerintem sem az pánt nélküli ruha az ajánlatos a nagy melleid végett. Nekem 75 a méret, de nekem is pántos volt, pontosan azon oknál fogva, hogy a másik az elcsúszhat. Szerintem az abroncsos szoknyát válaszd, mivel eltakarja a lábaid, ezenkívül a klasszikus mennyasszonyi ruha szerintem az. Nekem legalábbis az volt, nagyon jó érzés benne lenni,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!