Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Júliusban lesz az esküvőm, és ruha szempontjából elég tanácstalan vagyok még. Linkelnétek képeket? 20/L
Figyelt kérdés
160 cm magas lány vagyok, 48 kg, 94-es melbőséggel, 63 cm-es derékbőséggel, és 92 cm-es csípőbőséggel! Nem tudom milyen ruha állna jól nekem, mert ugye nem vagyok túl magas, a vállam is elég keskeny! tetszenek a váll nélküliruhák nagyon, de nem tudom, hogy jólállna e?2010. febr. 19. 23:08
11/29 A kérdező kommentje:
köszi a linkeket, nagyon szépek!
A mellméretem meg félreértelmeztétek, mert én a mellbőségwemről beszéltem, ami nem olyan nagy szerintem :D
2010. febr. 20. 10:58
12/29 A kérdező kommentje:
még azt elfelejtettem írni, hogy rendőr esküvő lesz, a párom is, és én is rendőrök vagyunk, és valami vagányan nőies ruhában gondolkodok! Ami nem túl Barbie babás :D
2010. febr. 20. 11:06
13/29 anonim válasza:
A legegyszerűbb lenne, ha olyan szalonba mennél be, ahol tanácsot is tudnak neked adni és nem csak rádtukmálni egy ruhát! valamelyik csatornán vetitenek egy ilyen műsort és ott, sajnos nem mindig az a nyerő ruha, amit a mennyasszony elképzel magának, mert amikor felpróbálja kiderül, hogy egyáltalán nem áll az neki jól! Itt sokan segitenének neked szivesen, de szerintem mind hiába, mert azt úgy is látni kellene rajtad! jah, igen és a bőrszined sem mindegy! Én a helyedben inkább szakértők segitségét kérném, mert amiket ők fognak mutatni biztosan jól állna és akkor neked kell már csak azt eldöntened, hogy neked melyik tetszik a legjobban!
14/29 anonim válasza:
Szia!Keressre erre a ruhára: Ian Sturart - Tropicana. Nekem ez a ruhám volt. Mondjuk nem volt benne zöldes árnyalat, az egész ekrü volt. Állítólag két színben a ruha megtervezve. Szerintem gyönyörű volt. Egyébként Ian Sturart-nak nagyon szép ruhái vannak, igaz drágák is, de szerintem megéri.
15/29 anonim válasza:
én kiviből megnéztem, aaaz igen! Nem vagyok oda a "drága menyasszonyi ruha= szép" elméletért,de ez nagyon jól néz ki tényleg, és a felső része is el van találva....de az árát meg se mertem nézni...:)
16/29 anonim válasza:
17/29 anonim válasza:
11:57-es vagyok. Hát igen, tényleg nem volt olcsó, de nagyon megérte. 155 ezerért béreltem.
18/29 anonim válasza:
19/29 A kérdező kommentje:
utolsónak: Az első és az utolsó link nagyon meggyőző! Igaz nem akartam pántosat, de akkor is nagyon tetszik az utolsó :) Köszi
2010. febr. 21. 09:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!