Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Júliusban lesz az esküvőm, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Júliusban lesz az esküvőm, és ruha szempontjából elég tanácstalan vagyok még. Linkelnétek képeket? 20/L

Figyelt kérdés
160 cm magas lány vagyok, 48 kg, 94-es melbőséggel, 63 cm-es derékbőséggel, és 92 cm-es csípőbőséggel! Nem tudom milyen ruha állna jól nekem, mert ugye nem vagyok túl magas, a vállam is elég keskeny! tetszenek a váll nélküliruhák nagyon, de nem tudom, hogy jólállna e?
2010. febr. 19. 23:08
1 2 3
 21/29 anonim válasza:

Én vagyok a 23:00-s,csak véletlenül elküldtem.

A párod díszegyenruhában lesz vagy nem?Ő fog hozzád öltözni vagy neki már megvan a ruhája?Ezt csak azért kérdezem,mert mondjuk ha fehér díszegyenruhában lesz akkor nem igazán passzolna mellé egy ekrü színű menyasszonyi ruha.Abroncsosra gondoltál vagy inkább ne legyen az?Annyi féle van,nem csodálom,hogy nehéz választani (szintén rendőr)

2010. febr. 21. 23:07
 22/29 A kérdező kommentje:
a párom sajna nem lesz díszegyenruhában, ugyanis még nem végzett rendőr, csak lesz rendőr :D még egy bő fél év az esküvőtől számítva - pedig nagyon jó lenne! Rajta egy törtfehér esküvői öltöny lesz fehér inggel, és ugyanolyan színű nyakkendővel, mellénnyel, mint a zakó! Az ő ruháját már megtaláltuk :D
2010. febr. 21. 23:47
 23/29 anonim ***** válasza:

Bocsánat, nem olvastam végig, lehet, hogy már túlléptetek a témán.

100as mellbőséggel nem esett le rólam a pánt nélküli ruha. Szabás és kivitelezés kérdése.

Amúgy sok boldogságot!

2010. febr. 23. 20:31
 24/29 A kérdező kommentje:
köszike! Én még mindig hajlok az ellenérvek ellenére a pántnérküli felé :P
2010. febr. 23. 20:57
 25/29 anonim ***** válasza:

tegnap 20:31 vagyok.

Nekem ez volt és egyáltalán nem esett le.

Tartott rendesen. :0)

[link]

2010. febr. 24. 08:45
 26/29 A kérdező kommentje:
nagyon szép ruha! Kölcsönözted, vagy vetted? Mennyiért?
2010. febr. 24. 09:54
 27/29 anonim ***** válasza:

Kölcsönöztem: 120+50kaució

Golden Rose ruhaszalon.

Teljesen rámigazították, mindenhol és abszolút kényelmes volt. Abszolút "biztonságban" éreztem magam benne. :)

2010. febr. 24. 12:51
 28/29 anonim válasza:

23:07-es vagyok (rendőr).A barátnőm ebben a ruhában volt az esküvőjén.Gyönyörű volt!!

[link]

[link]

[link]

2010. febr. 24. 14:12
 29/29 A kérdező kommentje:
14:12es - ez a ruha is nagyon szép! igazságtalanság, mert annyira szép ruhákról küldtök képeket, hogy mostmár mégnehezebb a választás, de ezzel együtt nagyon izgi is
2010. febr. 24. 14:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!