Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen ruha hogy állna egy ilyen alakon?
Ruha:
[link] Sanomabp.hu/forumkep/17/169663/418/12512774/1. jpg
Alak:
[link] jpg
Itt pedig a jobb oldali: [link] Sk/files/imagecache/large/files/article_image/modellek1. jpg
Előre is köszönöm! :D
A karcsúsított ruha mindenképp jó, de a pántnélküli nem jó. Olyan sokszor látok telt nőn pánt nélküli v nyakbaakasztós ruhát és annyira nem szép, mikor nyomja ki a hájat a karnál. Esetleg a melleket nem tartja szépen, csak előnytelenül összenyomja.
Fűzős ruhád lehet, de mindenképp érdemes olyat venni, ami takarja a váll alatti részt. Dekoltázs ettől függetlenül lehet.
Én is ilyen típus vagyok, ezért tudom.
Szia!
Nekem is hasonló az alakom. Én már voltam próbálni, és arra jutottam, meg azt is tanácsolták, hogy olyat válasszak, ami kiemeli az alakom, nem elrejti. Sokan esnek abba a hibába, hogy elrejtik egy zsákruha alá az alakukat, és így még nagyobbnak látszanak.
A ruha felső részére figyelj, ne vágjon be, mert az ronda tud lenni. A derék része jól néz ki, kiemeli a derekat. A szoknya majdnem csípőtől bővül, így ha nőies az alakod, jól nézhet ki, de a pocival vigyázni kell! Az viszont igaz, hogy a túl nagy szoknya összenyomhat.
Remélem segítettem! Szintén menya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!