Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
'Mi nem ezért hívunk bárkit is esküvőre hogy kifizessék a vacsorát!? Többi lent
Általában senki nem azért hív bárkit is.Viszont vannak emberek akik annyira azt vallják hogyha egy Ft-ot nem kaptak volna senkitől ajándékba, ők annak is örültek volna,mert a lényeg hogy ott voltak azok akiket meghívtak.
Én értem ezt,de sztem úgyis tudják ezek az emberek is, hogy be fog jönni valamennyi pénz,de így szebbnek hangzik az egész ezzel a kijelentésükkel.
Sztem senki nem teheti meg manapság hogy közel 2 millát csak úgy elbulizzon,persze hogy jól tud esni hogy valamennyi visszajön belőle.Ez miért ennyire ciki? Ettől függetlenül mi sem azért hívjuk meg a szeretteinket hogy ki legyenek fosztva.Miért jobb azt hangoztatni hogy 'Mi nem azért hívunk neg senkit!'.Mégis utána számolgatják ők is a pénzt...
Én csak megnéznék egy olyan arcot ahol a legvégén semmi,de tényleg semmi nem jön vissza...
Kíváncsian várom a hozzászólásaitokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!