Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Már elkéshettem a menyasszonyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már elkéshettem a menyasszonyi ruha bérléssel?

Figyelt kérdés

Nagyon nem igyekeztem eljutni ruhapróbára, és már csak 6 hét az esküvőig. Ráadásul egyáltalán nem vagyok konfekcióméret.

Van még esélyem találni valamit?

2014. júl. 3. 10:20
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Nem kell túllihegni ezt a dolgot.

Én bementem 3 ruhaszalonba, és kiválasztottam azt, amelyik a legjobban tetszik. Ennyi.

Egy nap alatt megvolt.

2014. júl. 5. 16:53
 22/29 A kérdező kommentje:
Nekem még egybe is nehezemre akaródzik elmenni.
2014. júl. 5. 16:57
 23/29 anonim ***** válasza:

Ha nem teszel érte, akkor nem lesz ruhád.

A többi szervezésésel ettől jobban álltok?

2014. júl. 6. 12:26
 24/29 A kérdező kommentje:
Mivel úgy nagyjából semmi sem lesz, igen. Fotósunk nem lesz, húgom fotóz majd valamit (amihez még meg kell vennünk a gépet), azt még nem fixáltuk le, lesz-e utána valami kajálás, vagy megy mindenki a maga útjára.
2014. júl. 6. 17:47
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Miért nincs benned több lelkesedés? Úgy készülsz az esküvődre, mintha foghúzásra kaptál volna időpontot.
2014. júl. 7. 09:25
 26/29 anonim ***** válasza:
Nem is értem minek akarsz ilyen hozzáállással esküvőt szervezni?! Semmit nem akarsz, 6 hét múlva esküvő és még semmi terved nincs. Te jó ég. Menjetek be a polgármesteri hivatalba és összeadnak titeket, mindenféle vacsora meg ruha nélkül is.
2014. júl. 7. 16:21
 27/29 A kérdező kommentje:

Tudom, tudom, állítólag minden nő erre készül. De nekem soha, még kislány koromban sem voltak ilyen álmaim, hogy jaj, az én esküvőm ilyen meg olyan lesz, sosem álmodoztam a tökéletes ruháról, és a többi hülyeség. Nem vagyok tipikus nő más tekintetben sem, így ebben sem...

A házasságot akarom, de arról fantáziálni, hogy milyen szalvéta lesz az asztalon, milyen virágból lesz a csokor, meg hónapokig ezekkel álmodni, nem, ez nem én vagyok.

Nekem még ez a kis esküvő megszervezése is idegeskedéssel jár, ezt is túlontúl soknak érzem. Nekem igenis csak az kell, hogy összeházasodjunk, kimondjuk az igent, és nem lenne ez feledhetetlenebb azért, mert egy vagon pénzt és időt ölök bele a szervezésébe.

2014. júl. 7. 17:11
 28/29 A kérdező kommentje:

"Nem is értem minek akarsz ilyen hozzáállással esküvőt szervezni"

Nem is szervezünk semmit. Nem akarunk utána kajálást, mert a hátunk közepére sem kívánjuk a családdal evészetet. Nem akarok több tízezerért ruhát bérelni, mert idézem egy hajadon kolléganőmet: "legalább a képeken jól mutat évek múlva".

Ez van, a saját esküvőmön spórolok. Nyugi, a kolléganőim épp elég hülyének néznek emiatt, de hát mit lehet tenni?

Menjünk anyakönyvvezető elé, és adassuk össze magunkat? igen, pont ezt fogjuk tenni. Mi eredetileg két tanúval akartunk egybekelni, de aztán jött a "ne fosszuk meg a szülőket attól, hogy ott legyenek".

Igen, azokat a szülőket, akik mikor bejelentettük nekik, egy árva büdös szót sem szóltak, nemhogy gratuláljanak (szüleim).

2014. júl. 7. 17:14
 29/29 anonim ***** válasza:

Jó, így érthető, hogy miért nem lelkesedsz a ruhapróbáért.

Ha nem megoldható a kéttanús esküvő, akkor fogjátok minél egyszerűbbre.

25-ös voltam.

2014. júl. 7. 21:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!