Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már elkéshettem a menyasszonyi ruha bérléssel?
Nagyon nem igyekeztem eljutni ruhapróbára, és már csak 6 hét az esküvőig. Ráadásul egyáltalán nem vagyok konfekcióméret.
Van még esélyem találni valamit?
Az a baj, hogy alkalmi ruhákból meg eleve kiesik a 98%. Mert szoknyásat nem vennék fel, ha abból akár egy centi is látszik a lábamból fedetlenül. A menyasszonyi ruha gondolata annyiban tetszik, hogy eltakar alulról.
Vastag lábam van, nem vennék fel bármit. Kosztümből nadrágkosztüm jöhetne egyedül szóba, de azok megint nem tetszenek, úgy érzem, az sem illene, abban sem érezném jól magam.
7-es vagyok.
Én is így éreztem, hogy megfogok őrülni, hogy 40 ruhát kell felpróbálnom. Húgom hatalmas ötlete volt, hogy most vagy soha, induljunk ruhát nézni, mert ő most szalonokat akar járni. Aztán a végére nem is volt vészes. Az elején én is nyafogtam, hogy mi a bánatnak megyünk be a 3. szalonba is. Aztán felvettem "A ruhát" :)
Vigyél valakit magaddal, aki oldja a hangulatot, mert idegenek mellett feszélyezni fog a szitu, ha amúgy sem lelkesedsz a ruha próbálgatás miatt.
Az alkalmi ruháknak csak az 50%-a rövid, a másik 50 hosszú.
Nézelődj nyugodtan.
7-es és 12-es.
Nyugi. Ne azon rágódj, hogy tuti rosszul fog állni az összes. A bomba csajok is ki tudnak választani olyan fazont, amiben ormótlanok.
Ha előnytelen fazont veszel fel, akkor ne magadat okold, hogy semmi nem áll jól, hanem megállapítod, hogy ez nem neked való és másik fazont kell nézni. Vagy elpoénkodni a helyzetet.
Nekem pl. a szív alakú dekoltázs nem áll jól (már másik kérdéseknél is írtam), úgy nézek ki benne, mint egy szoptatós dajka. Ezt persze poénosan megjegyeztem, meg erre irányuló mozdulatokat is tettem. Persze ezen a szalonos lány és húgom is sírva vigadtak.
Ha összképben nem tuti a ruha, akkor azt nézd meg, hogy mi az ami jó benne, és akkor ezen a mezsgyén tudtok haladni a következő ruhára.
Én sem vagyok egy nádszál és mégis sikerült találni egy olyan ruhát, amiben fantörpikusnak érzem magam és már alig várom, hogy a párom is lássa a nagy napon. :)
Én a vőlegényemmel és anyummal mentem ruhapróbára. Sőt a végére az Öcsém is beesett a kis koszorúslánnyal (lányával) neki is ruhát kerestünk.
Felhívsz pár szalont, kérsz időpontot (hétvégére is lehet, sőt én vasárnap voltam próbálni).
Felesleges idegeskedni, nem fogják a fejedet leharapni, nem tesznek megjegyzéseket, hogy nem vagy konfekcióméret.
Rádnéznek, és abból megállapítják, hogy milyen ruha áll jól neked.
Ma sem lett semmi a ruhanézésből, már lassan felőrlődöm ebben a tortúrában. Melltartót akartam venni a ruhához, az sem jött össze...
Kész katasztrófa vagyok, mint nő, de komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!