Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Molett alkatra milyen menyasszonyi ruha való?
Alacsony is vagyok, és molett is. Nem igazán vágyam a hagyományos menyasszonyi ruha, ahhoz szerintem nagyon jó alakúnak kell lenni.
Milyen típusú ruhát lenne érdemes felvenni?
Én a vállas vagy akár ujjas ruhákat ajánlom (vékony pántos és pánt nélküli kiemeli a kart, és ha az kicsit húsibb, akkor arra hívja fel a figyelmet).
A fenti linken lévő szív dekoltázsokkal meg csínján kell bánni. Én is próbáltam ilyet túlsúlyra és úgy néztem ki benne, mint egy szoptatós dajka :) Van akinek jól áll. ha szép a dekoltázsa.
Ez tényleg nagyon jó link :-) ! Szépek a ruhák ;) ! Megköszönöm én is . (Én nem vagyok molett ,de vékony sem (a kettő között ),de viszonylag alacsony és nagy mellű .Tehát nekem is célszerűbb lesz innen ,vagy legalábbis hasonló stílusú ruhákban gondolkozni .)
Kérdező ,bocsi az off -ért !
Mindenképpen "A" vonalú ruhában gondolkozz !Sok boldogságot!
A sellő semmiképpen nem ajánlott. Kérdés, hogy milyen arányaid vannak, ha pl. a derekad vékony (és kifejezetten a csípő tájékon vagy erősebb), akkor emeld ki a derekadat, akár egy szép berakásos övvel, ha nem, akkor a mell alatt vágott ruhák tűnhetnek jobb választásnak. Nem a ráfeszülős darabokat és nem is nagy abroncsos ruhákat ajánlom, a nagy abroncs sokszor tud kövéríteni.
Nagyon ajánlom, hogy egy ilyen, vagy ehhez hasonlóan húzott ruhát megnézz, mert sok molett nőnek jól áll: [link]
Sok molett nő nem szereti a karját, ha Te is így vagy ezzel, akkor olyan ruhát, vagy akár kiegészítőt nézz, ami valamennyire takarja. A szív dekoltázs sokszor kiemeli.
Ha elmész próbálni, a szalonban remélhetőleg kedvesek lesznek és segítenek rátalálni a megfelelőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!