Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már elkéshettem a menyasszonyi ruha bérléssel?
Nagyon nem igyekeztem eljutni ruhapróbára, és már csak 6 hét az esküvőig. Ráadásul egyáltalán nem vagyok konfekcióméret.
Van még esélyem találni valamit?
A városunkban van egy családias szalon, oda elmegyek, ha találok ott, lesz ruhám, ha nem, nem lesz, majd veszek egy kosztümöt. Ott biztos nem kell előre bejelentkezni.
A többi hely olyan, a megyeszékhelyen, ahova én be nem teszem a lábam. Messziről ordít a puccosság. Nem nekem való helyek...
Telefonálj előtte oda, mert ha valaki ott próbálgat, mikor te odamész, akkor csak volt egy köröd az ördögnek. (Meg a szalonosok sem szeretik, ha váratlanul betoppannak).
Én is hirtelen felindulásból elkövetett ruhapróbáláson vettem részt. Volt olyan hely, ahol pangás volt és tök szívesen láttak, de volt ahol mondták, hogy egy óra múlva jöjjek vissza, és akkor 30 percig tudnak velem foglalkozni, mert jön a következő. Itt a tulaj annyira nem volt elragadtatva tőlem és húgomtól, de a végén annyit röhögtünk, hogy mondta, hogy egy nyugisabb napon is jöjjünk vissza, akkor több mindent meg tud mutatni :)
Teljesen felhúztam magam már a gondolaton. Érzem, hogy ez az egész ruhapróbálgatás annyira életidegen tőlem. Szerintem egy normális nő várja, örül neki, de én nem, én csak azt nézem, mi lesz ott kínos meg rossz.
Én csak össze akarok házasodni a párommal, a többi sallang nekem nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!