Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Már elkéshettem a menyasszonyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már elkéshettem a menyasszonyi ruha bérléssel?

Figyelt kérdés

Nagyon nem igyekeztem eljutni ruhapróbára, és már csak 6 hét az esküvőig. Ráadásul egyáltalán nem vagyok konfekcióméret.

Van még esélyem találni valamit?

2014. júl. 3. 10:20
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
Persze, csak el kell kezdeni keresni végre! :)
2014. júl. 3. 10:26
 2/29 A kérdező kommentje:
Holnap talán eljutok végre. A munkahelyemmel szinte lehetetlen összeegyeztetni, ráadásul nehezen beszéltek csak rá, hogy egyáltalán béreljek ruhát. Sajnáltam és sajnálom rá a pénzt. :/
2014. júl. 3. 10:27
 3/29 anonim ***** válasza:
89%
Figyelj arra, hogy sok helyen a próbához előre be kell jelentkezni.
2014. júl. 3. 10:33
 4/29 A kérdező kommentje:
Be kell jelentkezni? Hát akkor ennyit erről, nekem holnap van időm, utána hetekig nem lesz.
2014. júl. 3. 10:33
 5/29 anonim ***** válasza:
92%
Keress ki néhány címet, és hívd fel őket, ne hagyd ki a ruhapróbát.
2014. júl. 3. 10:41
 6/29 A kérdező kommentje:

A városunkban van egy családias szalon, oda elmegyek, ha találok ott, lesz ruhám, ha nem, nem lesz, majd veszek egy kosztümöt. Ott biztos nem kell előre bejelentkezni.

A többi hely olyan, a megyeszékhelyen, ahova én be nem teszem a lábam. Messziről ordít a puccosság. Nem nekem való helyek...

2014. júl. 3. 10:45
 7/29 anonim ***** válasza:
91%

Telefonálj előtte oda, mert ha valaki ott próbálgat, mikor te odamész, akkor csak volt egy köröd az ördögnek. (Meg a szalonosok sem szeretik, ha váratlanul betoppannak).

Én is hirtelen felindulásból elkövetett ruhapróbáláson vettem részt. Volt olyan hely, ahol pangás volt és tök szívesen láttak, de volt ahol mondták, hogy egy óra múlva jöjjek vissza, és akkor 30 percig tudnak velem foglalkozni, mert jön a következő. Itt a tulaj annyira nem volt elragadtatva tőlem és húgomtól, de a végén annyit röhögtünk, hogy mondta, hogy egy nyugisabb napon is jöjjünk vissza, akkor több mindent meg tud mutatni :)

2014. júl. 3. 10:49
 8/29 A kérdező kommentje:

Teljesen felhúztam magam már a gondolaton. Érzem, hogy ez az egész ruhapróbálgatás annyira életidegen tőlem. Szerintem egy normális nő várja, örül neki, de én nem, én csak azt nézem, mi lesz ott kínos meg rossz.

Én csak össze akarok házasodni a párommal, a többi sallang nekem nem kell.

2014. júl. 3. 10:58
 9/29 anonim ***** válasza:
91%
Nyugi, ettől még normális nő vagy. Nekem is tök idegen lett volna, ha a szalagavatón nincs a keringőn ugyanolyan ruha rajtam. De ott már volt alkalmam megállapítani, hogy nem is olyan szörnyű ez, sőt.
2014. júl. 3. 11:04
 10/29 anonim ***** válasza:
83%
Akkor meg minek mész? Ez tényleg a boldogságról szól és nem a másoknak megfelelni vágyásról! NE MENJ! Vásárolj egy csinos kosztümöt, kisestélyit, és érezd jól magad a ruhádban, az esküvőd napján! Én elmentem ruhapróbára, hiba volt. Emlékezni is rossz rá. Aztán neten vettem egy rövid ruhát, igaz fehéret, hogy mégiscsak... aztán ennyi :) Fantasztikus nap volt és a párom is örült, hogy olyan ruhában vagyok, amiben jól érzem magam, mert ez látszott is rajtam :) Egy a lényeg: sok boldogságot! :)
2014. júl. 3. 11:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!