Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Más is volt így, vagy én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is volt így, vagy én vagyok az egyetlen "szerencsés"?

Figyelt kérdés
Egy hónap múlva lesz az esküvőm. Annyira stresszelek, hogy szinte nonstop eszek. Emiatt az elmúlt két hónap alatt annyit híztam, hogy két mérettel nagyobb ruha kell....
2014. jún. 24. 11:12
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
Igen, a párod EGYELŐRE így is szeret és EGYELŐRE így is tetszel neki... Szóval nyugi. Addig örülj még ez így van! Az, hogy mi lesz később és hogy mit teszel a saját egészségeddel, az már ugye nem is fontos..
2014. jún. 25. 16:58
 42/47 A kérdező kommentje:

Utolso!

Ha tul leszunk az eskuvon, nem kell stresszelnem, igy visszater minden a regi kerekvagasba. Mellesleg pont ma beszeltunk rola, hogy az eskuvo utan fitnesszklubba fogunk jarni - egyikunknek sem art se a mozgas, se a fogyas.

2014. jún. 25. 18:34
 43/47 anonim ***** válasza:
100%
Jó ötlet a fitness, hajrá! Csak azt is vedd már előre figyelembe, hogy ha már az esküvődtől kész idegroncs lettél (ezt te írtad), akkor még hány ilyen stresszes helyzet állhat elő. Szóval jó lenne találni valamit, amivel levezetheted a feszültséget. Lehet a fitness klub pont jó lesz erre.
2014. jún. 25. 19:43
 44/47 anonim ***** válasza:
hány kg ment fel?
2014. jún. 26. 08:12
 45/47 A kérdező kommentje:
Nem mertem a mérlegre állni. Épp eleg a ruhameret változás. Kb 10 kiló lehet.
2014. jún. 26. 11:19
 46/47 A kérdező kommentje:
Nem valószínű, hogy mas stresszes helyzet jonne. Legalábbis ilyen nem. Mindent meg tudunk oldani, de ha a tolmács nem jelenik meg, akkor nincs esküvő.
2014. jún. 26. 11:20
 47/47 anonim ***** válasza:
Majd amikor megcsal, mert egy undorító bálna leszel, akkor persze ő lesz a hibás. Te pajor :D
2014. jún. 28. 19:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!