Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is volt így, vagy én vagyok az egyetlen "szerencsés"?
Nem, biztosan nem vagyok terhes.
Kedves 9, ha nem tudsz hozzászólni értelmesen, akkor ne vesztegesd itt az idődet.
miért is értelmetlen a válaszom? a nulla akaraterő
akaratgyenge vagy, minek veszel akkor olyat kaját ha bezabálod
2 ruhaméret az alsó hangon is 10kg, nem baj esküvőig mér ugyanennyi feljöhet és majd begurulsz!
Na de mit kell egy esküvőn ennyit stresszelni? Lesznek az életedben ezerszer nehezebb, embert próbálóbb dolgok? Akkor magadba zuhansz, vagy mi lesz?!
Legyél egy kicsit erősebb, szép nyugisan egyik dolgot kell csinálni a másik után.
Áruld már el, mitől stresszelsz? Ha az esküvő gondolatától is tiszta stressz vagy, akkor vagy nem kéne férjhezmenned hozzá, vagy túl parádés lesz az esküvő.
Vagy mindkettő.
Én arra is kíváncsi lennék, hogy a vőlegényed például mit szól ehhez?
legtöbben pont arra törekszenek, hogy formába hozzák magukat, te meg elintézed azzal, hogy nagyobb számú ruhát rendelsz.
Biztos jó lesz így ránézni az esküvői fotókra!
Én azt javaslom, hogy az esküvőig már mellőzz mindenféle (!) gabonát, legalábbis a péksüteményeket, kekszeket, stb. mindenképp, ha valami mégis szükséges, egyél puffasztott rizst vagy abonettet.
Egyél sok zöldséget (de ne krumplit) párolva vagy kevés olajon roppanósra pirítva, sovány húst, halat zöldsalátával körítve, de ne tejfölös-majonézes izékkel, hanem csak pici olivaolajjal.
Reggelire csinálj smoothie-t (zöld levelek, gyümölcsök vízzel összeturmixolva - neten keress hozzá ötleteket, írásokat), én szinte minden reggel ezt iszom, egy liter körül, szomjas és éhes sem vagyok tőle, emellett felgyorsult az anyagcserém, csak ajánlani tudom.
Igyál ízesített vizet - a vízbe tegyél mentát/ citromfüvet, gyömbérdarabot, citromot.
Keress a neten párperces tornákat, és inkább naponta több alkalommal tornázz egy-egy ötperces videóra, mint hogy ne legyen sikerélményed amiatt, hogy nincs erőd végigcsinálni egy hosszút.
Nassolni csak sima gyümölcsöket, uborkát, répát, más finom zöldséget. Aszalt gyümölcsök is telítenek, de ne legyenek cukorral kezeltek és ne egyél sokat, mert rengeteg a kalória bennük.
Ha van kutyád, hosszabb, ütemesebb sétákra vidd el, ha nincs, menj egyedül vagy a pároddal, ez fontos, mert a mozgás szintén gyorsítja az anyagcserét.
A neten találsz egy csomó inspiráló történetet, nézegess ilyeneket, és gondolj arra, hogy ha másnak sikerült, akkor nem létezik, hogy neked ne sikerülne. És gondolj arra is, hogy milyen alakot szeretnél magadnak a menyasszonyi ruhában.
"miért is értelmetlen a válaszom? a nulla akaraterő
akaratgyenge vagy, minek veszel akkor olyat kaját ha bezabálod
2 ruhaméret az alsó hangon is 10kg, nem baj esküvőig mér ugyanennyi feljöhet és majd begurulsz!"
Azert értelmetlen,mert a kerdes az volt, hogy járt e mar igy valaki.
"
Ne haragudj, de olyan vagy, mint a viccbeli nő: amint megvolt az esküvő, boldogan szétesik és jó nőből hájas asszonyság lesz. No, te még az esküvőt sem várod meg. Arra a túlsúlyra amit még addig felkapsz, rájön a terhesség miatti "stresszevés" 20-25 kilócskája, végül mázsa felett leszel, aztán dühödten támadod a férjedet, aki a jó nőket nézegeti az utcán, otthon meg nem nagyon akar összebújni... kapj a fejedhez, amíg nem késő."
Nos, miután a majdnem férjem nem csak a külsőségekre megy, különösebben nem zavarja, igy is szeret es tetszen ne ki. Tudja, hog stresszelek, azert hízok. Támogat, amiben csak tud.
"Na de mit kell egy esküvőn ennyit stresszelni? Lesznek az életedben ezerszer nehezebb, embert próbálóbb dolgok? Akkor magadba zuhansz, vagy mi lesz?!
Legyél egy kicsit erősebb, szép nyugisan egyik dolgot kell csinálni a másik után."
Mar irtam, hogy alapból képes vagyok a stresszt kezelni, bar többnyire evessel vagy nem evessel vezetem le.
Azert vagyok ideges az esküvő miatt, mert kulfoldon házasodom, csak a parom családja lesz jelen, az enyem nem tud jönni. Hiteles tolmácsra van szukseg, mert en nem beszelem a nyelvet es mar a masodik mondta le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!