Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is volt így, vagy én vagyok az egyetlen "szerencsés"?
én fogyásnak indultam olyan 3 évvel ezelőtt (végre, nagy nehezen), szép folyamatosan keveset. Megbeszéltem a varrónővel, hogy ezért utolsó pillanatban készíti csak el a ruhát, hogy jó legyen. Az utolsó kb. fél évben viszont egy dekát sem fogytam, sőt, visszahíztam néhány kilót, bár ez még egyáltalán nem volt látványos (elég magas vagyok). Úgyhogy nem kellett kisebb ruhát varrni, sőt, elég "szép" pocakom van a képeken... Ha sok a dolgom és stresszelek, én is eszem. Azóta meg megint híztam egy pár kilót, ez az együtt evés tényleg növeli az étvágyat... (előtte nem laktunk együtt).
Sajnálom, hogy így alakult, de csak azért, mert kényelmetlenül érzem magam (kicsik a lábaim, nagy a súlyom, fáj tőle), de különösebben nem zavart és most sem, gyönyörű volt az esküvőnk és mindenki odáig volt mindenért, úgyhogy semmi nem múlt rajta! Fel a fejjel!!!
Mondanám, hogy normális, én is stressz-evő vagyok. De KÉT méretet hízni két hónap alatt?? Nagyon durva, gyorsan próbálj valamit tenni ellene, mert nem lesz jó vége :S
Próbálj inkább eljárni futni, tornázni, próbálj egészséges rágcsálnivalókat kezed ügyébe készíteni, sok vizet inni és valahogy megnyugodni - jóga, olvasás, barátnőzés, bármi.
Inkább répát rágcsálj attól nem hízol. ÉS sok sok vizet igyál, az telít.
sok boldogságot! :)
Legyen motiváció, hogy nem biztos, hogy a kinzlett ruhát felveheted, mert nem tudják rádigazítani. A barátnőm esküvői ruhaszalont vezet. Ő mesélte, hogy volt olyan, hogy egy hölgy az első ruhapróba után 10 kilót hízott alig 2 hónap alatt, így amikor a végső igazításra került a sor, nem tudtak vele mit kezdeni. Végül kénytelken volt egy másik ruhát választani a kinézett ruhája helyett.
Édes nasi helyett próbálj zellert, répát rágcsálni, ha már az evéssel tudod levezetni a feszültséget.
Hat konkrétan egész nap eszek, mindegy mi, csak ehető legyen alapon. Állandóan éhes vagyok..... Répából is lemegy rengeteg....
Amúgy nem vagyok egy stresszelős típus, ha mégis aggódom valamin, akkor pont fordítva volt eddig: napokig rá se tudtam nézni az ėtelre.... Mozgok egyébként.
Nem vagy esetleg terhes?:)
A hirtelen hízás elég sok, én tuti elmennék pszichológushoz, hogy segítsen letisztázni, hogy ez miért van, és valami alternatívát segítsen kitalálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!