Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Más is volt így, vagy én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is volt így, vagy én vagyok az egyetlen "szerencsés"?

Figyelt kérdés
Egy hónap múlva lesz az esküvőm. Annyira stresszelek, hogy szinte nonstop eszek. Emiatt az elmúlt két hónap alatt annyit híztam, hogy két mérettel nagyobb ruha kell....
2014. jún. 24. 11:12
1 2 3 4 5
 31/47 A kérdező kommentje:
Mennyi esze? A stressz az szerinted ész kérdése? Gratulálok,....
2014. jún. 24. 12:50
 32/47 anonim ***** válasza:
81%

az, hogy 40 évesen idejössz kérdezősködni, ahelyett, hogy megoldanád a problémádat és segítséget kérnél

nem hiszem, hogy 40 vagy, kb 15

2014. jún. 24. 12:52
 33/47 Septimius ***** válasza:
Stresszelsz egy esküvőtől? Mert mi lesz? Eddig még senki sem halt bele :D Ha a puszta gondolata is ezt váltja ki belőled, mi lesz később? :D
2014. jún. 24. 13:33
 34/47 anonim ***** válasza:
100%

Én nem értem mit kell annyit stresszelni egy esküvőn. Ruha, színek, vendéglista, helyszínek, fotók, videók, mind mind lényegtelen...

És ha leeszed a ruhádat? Ha éppen rossz idő lesz ha nemtudommi, akkor mi van? nem az a legfontosab, hogy egy gyönyörű elhatározás végére jutottatok?

A nővéremet élveztem az esküvője napján, körülötte mindenki ideg volt, ő nyugtatta magát.

Nem értem mitől stresszelsz, ne légy menyaszörny.

2014. jún. 24. 13:49
 35/47 A kérdező kommentje:

"Nem értem mitől stresszelsz, ne légy menyaszörny."

Mar irtam: az en családom nem tud jelen lenni es hiteles tolmács kell, ebből viszont mar a masodik mondta le.

Nem érdekel se a fotó, se a színek, egyebkent se kesz semmi felhajtás. Épp a lényeg az, ami elmaradhat, ha a harmadik tolmács is bemondja az unalmast. Nélküle ugyanis nem házasodhatunk. Emiatt stresszelek annyira,

2014. jún. 24. 15:51
 36/47 anonim ***** válasza:
73%
Ha nem pontosítod a körülményeket, honnan tudhatnánk? Amúgy is hisztisnek tűnsz egy kicsit azért. Én is menyasszony vagyok, de azért nem csinálok idegbeteget sem magamból, sem a körülöttem levőkből...
2014. jún. 24. 15:53
 37/47 A kérdező kommentje:
Olvasd el megegyszer a 20. kommentben a hozzászólásomat, utolso. Irtam, hogy mi a helyzet.
2014. jún. 24. 16:32
 38/47 A kérdező kommentje:
Mellesleg se hisztis nem vagyok, se idegbeteget nem csinálok senkibil a környezetemben.....
2014. jún. 24. 16:33
 39/47 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam végig az összes kommentet. A kérdésed alá kellett volna pontosítanod.

Amúgy nekem aztán mindegy....

Kívánom, hogy megtaláld a békédet, s szép házasságotok legyen!

2014. jún. 24. 19:45
 40/47 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is egy hónap múlva lesz az esküvőnk :) Alapból sokat eszem, mégis nagyon vékony vagyok, sőt most mindenki azt mondja, hogy fogytam. Próbálj meg sportolni vagy kizárólag egészséges ételeket enni.
2014. jún. 25. 14:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!