Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is volt így, vagy én vagyok az egyetlen "szerencsés"?
hiába adtok neki tanácsot, hogyan fogyjon vissza, nem érdekli!
elkelt, most már jön a bálna méret!
nincs akarata, tojik bele, hogy fog kinézni.
cask kifogásokat gyárt+
"Én arra is kíváncsi lennék, hogy a vőlegényed például mit szól ehhez?
legtöbben pont arra törekszenek, hogy formába hozzák magukat, te meg elintézed azzal, hogy nagyobb számú ruhát rendelsz.
Biztos jó lesz így ránézni az esküvői fotókra!"
Mit szól ehhez? Aggódik, mert szeret es félt. De nem azert, mert uristen, kövér a menyasszonyom, hogy néz majd ki mellettem, hanem azert, mert latja, hogy kesz vagyok idegileg.
Az esküvői fotók meg: ha valaki nem 40 kilós gyonyoru no, akkor mar nem lehet jo kepet csinalni, amin az látszik, hogy boldog a par? Erdekes.
21!
Áruld mar el, hogy miért vagy ilyen bunko? Rosszul aludtál vagy nem kaptad meg a magadet?
Mem az a kerdes, hogy hogy fogyjak le, hanem hogy volt e igy valaki. Lehetne a kerdes az is, hogy volt e valaki, aki rövid időn belul 2 ruhameretnyit fogyott az esküvő okozta stressztol.
nem vagyok bunkó, de látszik, hogy nem célod leállni, se visszafogyni, csak hogy kivel történt már ez meg.
alapból nem egészséges, mert ezerszer nagyobb bajaid lesznek még akkor most majd mindig +10kg a megoldás???
De, célom lefogyni, de amig stresszelek, addig nem megy. Mr legalább háromszor leírtam, de azert megteszem megegyszer: eddig stressz helyzetben épp fordítva volt, nem ettem, volt hogy napokig.
Nyilván nem egészséges ez se, meg az se. Tisztában vagyok vele. De egyszeruen jelenleg képtelen vagyok megállni, hogy ne egyek. Ha ez nulla akarat erőt jelent, meg "elbalnasodast", akkor is ez van, nem megy máshogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!