Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kellett már lemondanod esküvőt párod anyagias családja miatt?
Egyébként igazuk van a többieknek is, de szerintem én sem örültem volna, ha már elkezdjük szervezni, és a tesómék bejelentik, hogy hopp, akkor mi 1 hónappal előtte. Azért szerintem illett volna megbeszélni velük is, igen, nem kell az engedélyük, de lássuk be, hogy tényleg nem volt jó ötlet úgy elkezdeni szervezkedni, hogy 1 hónappal később ott a hugi esküvője.
Elhiszem, hogy szeretnétek összeházasodni, de (és ezt most nem rosszból mondom), ha eddig ráértetek, és ha már ti mondtátok, hogy nem sürgős, akkor szerintem ne csodálkozzatok, ha kiakadtak. Ti mondtátok, hogy ráér, ők elkezdik szervezni az esküvőt, erre bejelentitek, hogy ja, már a fél esküvőt leszerveztük.
Én megértem a sógornődet, akkor is, ha én vagyok egyedül a véleményemmel.
Na azért a húgocska se az a jótét lélek. Kezdjük ott, hogy mikor megkérték a kezét, tudta hogy a tesójáék már korábban bejelentették, de azért megkérdezi, hogy nekik mennyire sürgős? Kicsit se sugallja azt, hogy hugika szeretne hamarabb esküdni, legalább is nem értem, hogy miért akart ebből "versenyt" csinálni, hacsak nem azért, mert nem kis pénzre tartana igényt anyukáéktól...Főleg hogy "másodikként" neki illett volna igazodni kérdezőék elképzeléséhez, vagy elhalasztani az egészet egy évvel későbbre és akkor nem kellett volna ez a cirkusz.
De nem értem a hisztijét, mivel a kérdezőék nem tartanak igényt pénzbeli hozzájárulásra, nyilván csak meg kellett volna jelennie annak a kis létszámú csoportnak, akik a családias esküvőbe beleférnek. Hugika gondolom attól is tarthatott, hogy ha előbb elmennek tesó lagzijára, akkor neki kevesebb pénz fog jutni ajándékként....
Viszont ha jól értelmezem az elsődleges hiszti abból eredt, hogy kérdezőék meg merték hívni a férfi apukáját is, akit gondolom közös erővel utál a család és nyilván nem lesz ott a saját lánya esküvőjén, mert nem fog beleférni a 200-300 fős seregbe.
Gondolom a kéttanús esküvővel meg az volt a gond, hogy újfent az a helyzet állt volna elő, hogy hugika csak a "második" menyasszony lett volna.
Akinek elsődlegesen gond van a viselkedésével, az a kedves húg, majd szorosan követi őt a teszetosza bátyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!