Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Kellett már lemondanod esküvőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sáskáné kérdése:

Kellett már lemondanod esküvőt párod anyagias családja miatt?

Figyelt kérdés
Bejelentettük, hogy az idén összeházasodunk. Rá pár hétre párom húga is bejelentette. Megkérdezték,hogy nekünk sürgős-e. Nemet mondtam, de pár hét múlva másképp gondoltuk. Mi nem beszéltünk velük erről, mert kis, családias esküvőt akartunk és a pénzt is összegyűjtöttük rá. Gondoltuk, 34 évesen nem kell engedélyt kérni rá. A húga 200-300 fős lagzit kezdett közben szervezni, családi hitelből. Probléma, hogy a párom szülei elváltak és az édesapját még csak említeni sem lehet. Őket is meg akartuk hívni. Bejelentettük, hogy a húga előtt egy hónappal lesz a miénk, már a pappal és az étteremmel is beszéltünk. Két nap múlva a húga berontott hozzánk és lehordott bennünket, hogy mi milyen felelőtlenek vagyunk, mindenkit megbántottunk, mivel a párom édesapját is meg akarjuk hívni, hálátlanok vagyunk és anyagi csődbe visszük a családjukat. Kiakadtam és én is visszaszóltam, mert mi saját pénzből akartuk csinálni. Válaszunk, hogy akkor két tanúval házasodunk, de abból is balhé lett. Valamint a páromnak annyira fontos a családja, hogy már-már szétmentünk emiatt. Végül lemondtuk az esküvőnket és a párom még násznagy is lesz a tesója lagziján. Szerintem a csajt csak az idegesítette, hogy nem ő lesz az első menyasszony és hogy nem kapja meg azt a pénzt, amire számított. Nem tudok túllépni az egészen és félek, hogy a párkapcsolatomat is tönkreteszi az egész... Az esküvő lemondása egy nagy törés az életemben... Véleményetek?

2014. jún. 23. 19:00
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Kérdező, a helyedben én is félnék.... A párodnak igenis melletted kellene kiállnia, nem pedig a hisztiző családja mellett. Ez így nem a legjobb kezdet, hogy még egy család se vagytok, de már most háttérbe vagy szorítva. Egy férfi igenis legyen erős és ha kell, tegye helyre a szülőket, tesót, bárkit.

Nos, én azt mondtam volna a pasinak: vagy lemondjuk az esküvőt, de akkor mondjunk le egymásról is, vagy pedig összeházasodunk ahogy szerettük volna, akár csak két tanúval is, mert ebben mi vagyunk a legfontosabbak, nem pedig hogy a családban kinek mi nem tetszik. Lehet választani.

2014. jún. 23. 19:49
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

vigyázz nehogy előbb teherbe ess, mint a húgi, mert akkor mehetsz abortuszra, hisz neki kell előbb szülni!

morbid, de ezek után kinézem belőle!

2014. jún. 23. 19:52
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező ti mondtátok, hogy nem sürgős és ti mondtátok le senki más.

Te és a párod a hibás senki más. Akiből lehet abból mindig hülyét fognak csinálni, tibelőletek pedig lehet.

2014. jún. 23. 19:54
 14/27 A kérdező kommentje:
Kedves legutóbbi kommentelő igazad van, sajnos mindig hagyjuk hogy hülyét csináljanak belőlünk és tényleg abból lehet aki hagyja... Ráadásul most menni kell a húg eljegyzési partijára és még jópofát is kell vágnom hozzá...
2014. jún. 23. 20:01
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
én nem mennék
2014. jún. 23. 20:25
 16/27 anonim ***** válasza:
67%
szerintem ott hibáztatok, hogy azt mondtátok nem sürgős aztán megszerveztétek és mindenkit kész tények elé állítottatok...
2014. jún. 23. 20:37
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem gondold át, hogy érdemes-e egyáltalán ezek után tervezni vele ezt a dolgot. Ha valakivel házasodni akar az ember, akkor tudatosítsa magában, hogy a másik fél lesz főleg innentől kezdve a CSALÁD. Mert akkor már nem az anyuka-apuka várja haza hivatalosan, hanem a férje/felesége, vele együtt kell döntéseket hozni. Nem a szülőktől, meg testvérektől kell függeni. "Szerintem a csajt csak az idegesítette, hogy nem ő lesz az első menyasszony"- és ha gyereketek lesz, akkor is kitör majd a hisztéria, hogy jajj de neki előbb kell? Nem lehet egy ingatag emberre hagyatkozni, beszéld ezt meg a pároddal. Ha majd a család beleszól a gyereknevelésbe esetleg, akkor is majd nekik lesz igazuk? Mintha ők szülnék meg? Ez egy csúnya, komoly cserbenhagyás volt, ne szépítsük. Remélem megoldod/megoldjátok.
2014. jún. 23. 21:12
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

őszinte leszek: ti bazi bazi nagy belfékek vagytok.

hugi pattogott? és?

meg is érdemlitek! aki ilyen gyenge, azon áttaposnak!

2014. jún. 24. 08:37
 19/27 anonim ***** válasza:
Minden kapcsolatban úgy van, hogy az egyik fél jobban szereti a másikat, mint a másik. Ez időszakonként változik, egyszer egyik, másszor másik kerekedik felül szeretetben. Ezzel nincs is baj, egészen addig, amíg nem lesz akkora a különbség, hogy a kevésbé szeretett fél úgy érzi, hogy nem szereti a másik. Gondold végig: Te nagyon szereted a (talán) jövendő férjedet, de mit gondolsz, ő szeret-e Téged eléggé ahhoz, hogy egy család legyetek? Lehet, hogy retteg a családjától, lehet, hogy nem könnyű, leuralt múlttal a háta mögött hagyta magát belerángatni ebbe a hülyeségbe... De még nem késő talpra állni belőle. Lehet úgy is, hogy a pillanatnyi családi hepaj ellenére összeházasodtok 2 tanúval, és lehet úgy is, hogy beismeritek, hülyék voltatok, és a húgocska (kis hisztis önző férgecske) után házasodtok. DE! Akkor fogadjátok el, hogy ez a Ti döntésetek volt, és ne rágódj se Te, se közösen ne marjátok Magatokat, pláne egymást ne! Döntésekből áll az élet, és akkor tudunk nyugodtak, békések és boldogok lenni, ha elfogadjuk a saját döntéseinket, akár jók, akár nem.
2014. jún. 24. 11:11
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Ez az a tipikus helyzet,hogy a te elmondasod szerint neked adok igazat,hogy nehogy mar engedelyt kelljen kernetek hugitol,stb...Viszont ha megforditom:bejelentitek az eskuvot,aztan bejelenti a hugi is,majd azt mondjatok a tietek raer,kozben megis elkezdtek szervezkedni hugiek eskuvoje ele teve.Lehet en is hatbatamadasnak vennem.Mikozben termeszetes hogy idokozben megis meggondoltatok magatokat ahogy irtad is 34 evesen nem vagy koteles beszamolni errol.Nagyon debil helyzet.En talan leulnek a hugival 4esben beszelni,hogy mi miert tortent.Annyi mindet elunk meg maskepp hogy ami neked termeszetes (es egyebkent te szempontodbol nezve az is)addig hugi azt tamadasnak veszi,mondvan hogy egyszer mar letettetek rola es most meg megis...
2014. jún. 24. 15:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!