Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kellett már lemondanod esküvőt párod anyagias családja miatt?
Kérdező, a helyedben én is félnék.... A párodnak igenis melletted kellene kiállnia, nem pedig a hisztiző családja mellett. Ez így nem a legjobb kezdet, hogy még egy család se vagytok, de már most háttérbe vagy szorítva. Egy férfi igenis legyen erős és ha kell, tegye helyre a szülőket, tesót, bárkit.
Nos, én azt mondtam volna a pasinak: vagy lemondjuk az esküvőt, de akkor mondjunk le egymásról is, vagy pedig összeházasodunk ahogy szerettük volna, akár csak két tanúval is, mert ebben mi vagyunk a legfontosabbak, nem pedig hogy a családban kinek mi nem tetszik. Lehet választani.
vigyázz nehogy előbb teherbe ess, mint a húgi, mert akkor mehetsz abortuszra, hisz neki kell előbb szülni!
morbid, de ezek után kinézem belőle!
Kérdező ti mondtátok, hogy nem sürgős és ti mondtátok le senki más.
Te és a párod a hibás senki más. Akiből lehet abból mindig hülyét fognak csinálni, tibelőletek pedig lehet.
őszinte leszek: ti bazi bazi nagy belfékek vagytok.
hugi pattogott? és?
meg is érdemlitek! aki ilyen gyenge, azon áttaposnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!