Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Kellett már lemondanod esküvőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sáskáné kérdése:

Kellett már lemondanod esküvőt párod anyagias családja miatt?

Figyelt kérdés
Bejelentettük, hogy az idén összeházasodunk. Rá pár hétre párom húga is bejelentette. Megkérdezték,hogy nekünk sürgős-e. Nemet mondtam, de pár hét múlva másképp gondoltuk. Mi nem beszéltünk velük erről, mert kis, családias esküvőt akartunk és a pénzt is összegyűjtöttük rá. Gondoltuk, 34 évesen nem kell engedélyt kérni rá. A húga 200-300 fős lagzit kezdett közben szervezni, családi hitelből. Probléma, hogy a párom szülei elváltak és az édesapját még csak említeni sem lehet. Őket is meg akartuk hívni. Bejelentettük, hogy a húga előtt egy hónappal lesz a miénk, már a pappal és az étteremmel is beszéltünk. Két nap múlva a húga berontott hozzánk és lehordott bennünket, hogy mi milyen felelőtlenek vagyunk, mindenkit megbántottunk, mivel a párom édesapját is meg akarjuk hívni, hálátlanok vagyunk és anyagi csődbe visszük a családjukat. Kiakadtam és én is visszaszóltam, mert mi saját pénzből akartuk csinálni. Válaszunk, hogy akkor két tanúval házasodunk, de abból is balhé lett. Valamint a páromnak annyira fontos a családja, hogy már-már szétmentünk emiatt. Végül lemondtuk az esküvőnket és a párom még násznagy is lesz a tesója lagziján. Szerintem a csajt csak az idegesítette, hogy nem ő lesz az első menyasszony és hogy nem kapja meg azt a pénzt, amire számított. Nem tudok túllépni az egészen és félek, hogy a párkapcsolatomat is tönkreteszi az egész... Az esküvő lemondása egy nagy törés az életemben... Véleményetek?

2014. jún. 23. 19:00
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
96%
Biztos vagy te abban, hogy működni fog ez a házasság? Krízishelyzetben elég rosszul muzsikál...
2014. jún. 23. 19:06
 2/27 anonim ***** válasza:
96%
Hat nekem ha ilyen parom lenne, mar csak ex lenne....
2014. jún. 23. 19:06
 3/27 anonim ***** válasza:
96%
Nem szabadott volna lemondani.
2014. jún. 23. 19:08
 4/27 anonim ***** válasza:
74%
már rég elhagytam volna
2014. jún. 23. 19:09
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos az gond,ha ennyi miatt belement a párod abba,hogy lemondjátok..:(
2014. jún. 23. 19:10
 6/27 anonim ***** válasza:
100%

Az esküvöt NEM a párod CSALÁDJA miatt kellett lemondani, hanem a PÁROD miatt.

Ha lenne egy kis eszed, akkor még most lépnél, és nem akkor, amikor már válóperrel tudsz csak.

2014. jún. 23. 19:12
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
A történet egyébként két részből áll.Az első résznek ott van vége h "abból is balhé lett.",itt még azt írod,hogy a párod is ragaszkodik az esküvőhöz,akár kéttanúshoz is.Következő mondatodban(mely már a 2. részhez tartozik,már azt írod,hogy majdnem szétmentetek,mert annyira fontos a párodnak a családja.Engem az érdekelne,hogy hogyan jutottatok el eddig,vagyis a köztes rész.
2014. jún. 23. 19:20
 8/27 A kérdező kommentje:
Valóban két részből áll a történetünk. Első rész, amikor berontott a sógornő és teljesen hazavágott a tönkretesszük a szent családjukat sztorival, mivel sok mindent lehet rám mondani, hogy hisztis vagyok, hogy pukkadós, de anyagias, azt nem! Pláne nem kell a család pénze! Még a saját szülimtől sem kértem pénzt, addig takaróztunk az esküvőszervezéskor, ameddig a takarónk ért. Nem is érdekelt a leendő sógornő, mert úgy voltam vele, hogy majd megbékél. De a leendő após is a páromnak esett, mert ők egy helyen dolgoznak, hogy mi milyenek vagyunk... Én mondtam, hogy vagy két tanúval vagy sehogy, ezek után ne házasodjunk, ha nem a saját életünket tudjuk élni! Először a párom is mellém állt. Meg is mondta a családjának! De aztán nem tudom, hogy mi történt, mert már csak felhívott, hogy gondoljuk ezt át, hiszen mi mondtuk, hogy nekünk nem sürgős és megbántottuk a családját. Nem zárkózik el az esküvőtől, csak legközelebb jobban tálaljuk. Ahogy ő fogalmaz, főzni már tudunk, csak még tálalni nem... Amúgy két lombikon vagyunk túl, mindig mindenben mellettem állt, tudom, hogy szeret, de annyira gyenge és a családja meg túl erős... Valóban pici választott el, hogy szakítsak, pedig imádom a páromat, de félek, hogy a család mindig bele fog szólni az életünkbe. Pontosabban, a párom szerintem nem is fontos a családjának, csak ő ragaszkodik hozzájuk túlságosan...
2014. jún. 23. 19:33
 9/27 anonim ***** válasza:
93%

Ez hülyeség, ilyen dolgok miatt biztosan nem mondanék le esküvőt. Szerintem beszéld át újra a pároddal. Részéről gyávaság volt ebbe belemenni...mármint a lemondásba.

HA ennyire könnyen ugráltok ki-be a házasságba, lemondásába, akkor nem lesz valami tartós.

2014. jún. 23. 19:40
 10/27 A kérdező kommentje:
Nagyon-nagyon küzdök ez az érzés ellen, de én is úgy érzem, hogy én jobban szeretem a páromat, mint ő engem... mert én bárkivel szembeszálltam volna, de ő nem volt partner ebben... Köszönöm a hozzászólásokat.
2014. jún. 23. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!