Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Családi kapcsolatomban a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Családi kapcsolatomban a párommal élek. Két gyermekünk is van. Meghívtak bennünket egy esküvőre, de kikötötték, hogy a gyerekeinket nem vihetjük. Ti elmennétek így?

Figyelt kérdés

#esküvő #Család. gyerekek
2014. máj. 29. 09:28
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 111/123 anonim ***** válasza:
69%
akkor retró vagyok,most megyek és belehalok a szégyenbe,amúgy ne ezen az egy dolgon akadj ki(ja hogy máson már nem tudsz bocsi)
2014. máj. 30. 11:00
 112/123 anonim ***** válasza:
29%
70%-os. Egy kérdésem lenne hozzád: Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról és a kulturált stílusról?
2014. máj. 30. 12:18
 113/123 anonim ***** válasza:
70%

mit sem számít az intelligencia ha valaki nem tud normálisan viselkedni az embertársaival.Pl.: aki az ősanyán akadt ki az egy részletember volt és az egész mondatból csak azt vette ki ami őt érzékenyen érintette plusz értelmetlenül érvelt, én ehhez méltó választ írtam.

Előbb beszélgetek egy kedves,öreg 8 osztályos paraszt bácsival, mint egy nagy IQ-val rendelkező férfival aki nem képes a másikkal normális kapcsolatot létrehozni.

Remélem a válaszom kielégített.

2014. máj. 30. 12:29
 114/123 anonim ***** válasza:
20%
Édes, hogy komolyan vetted a kérdésemet. Gondolom nem jutott el hozzád, hogy miről szólt. Nem csodálkozom.
2014. máj. 30. 12:37
 115/123 anonim ***** válasza:
76%

de eljutott és én gondoltam csak azért is válaszolok,egy tudálékoskodó embernél csak az hat ha tényleg válaszolnak az ironikus kérdésére.

Kötözködni bárkivel lehet, finoman reagálni rá már nehezebb.

2014. máj. 30. 12:43
 116/123 anonim ***** válasza:
75%

Én először megakadnék kicsit rajta, hogy hiszen úgy vagyunk mi együtt egy család, aztán belátnám, hogy ésszerű a kérés. Valószínűleg elmennék a párommal, ha volna kire bíznom a gyereket, és ha tudnék is mit vinni (pénz).

A stílus viszont tényleg számít. Ha valaki nem akar "visító kölköket" isjlegyen szíves kultúráltan előadni és megfelelően indokolni a kérését. Közeli rokonnál azért furcsa kérés lenne, de végül is az ő esküvőjük, ők döntik el.

2014. máj. 30. 23:34
 117/123 anonim ***** válasza:
85%
15 vagyok több esküvőn is voltam de mindet végiguntam szóval ha én nekem lenne saját gyerek nem vinném hanem majd csinálni nekik valami gyereknapot ami csak az övék
2014. máj. 31. 15:00
 118/123 anonim ***** válasza:
84%
Mi sem szerettük volna, ha neveletlen gyerekek rohangálnak fel-alá az esküvőnkön, így csak annyit mondtuk, hogy ha gondolják jöhetnek a gyerekek is, de legyenek kedvesek mérlegelni, hogy végig tudják-e a gyerekek ülni a hosszú, számukra unalmas szertartást, illetve hozzanak a gyerek korának megfelelő játékot vagy bármi elfoglaltságot a gyerekeknek, mert sajnos az étteremben nem volt túl sok szabad hely rohangászni. Hát egy kezemen meg tudom számolni hány szülő nem kakilta helyből telibe a kérésemet. Engem nem zavarnak a gyerekek, amíg tudnak viselkedni, de három gyerek felváltva rohangált és óbégatott a polgári szertartás alatt (4-8 éves gyerekekről van szó), majd természetesen ugyanez a három gyerek az étteremben is folytatta a rohangálást, bemásztak az asztalok alá, fellöktek két vázát és levertek egy tál süteményt, meg persze elvették a játékot azoktól a gyerekektől, akiknek a szüleinek az értelmi szintje meghaladja egy hagymáét, akik erre üvölteni kezdtek (nem tudom őket érte hibáztatni), ezen a ponton én már annyira ideges voltam, hogy szépen megkértem a két szülőpárt, hogy karoljanak bele ivadékaikba és távozzanak, egyébként pedig köszönöm, hogy jelenlétükkel javítottak az est fényén. Azóta nem beszélünk, de mindenkinek kisimultak a vonásai, miután az a három kölyök eltűnt. A többi gyerek sem volt éppen angyal, volt pár üvöltözés meg fejhangon visítozás, de azt még elviseltem volna. Mindent összevetve sokkal jobb lett volna, ha egyszerűen senki nem hozza a gyerekét, és már bánom, hogy nem voltam határozottabb, aki meg így nem jött volna el, az nekem tett volna szívességet..
2014. jún. 2. 12:41
 119/123 anonim ***** válasza:
72%

Megérteném az ifjú pár álláspontját, de azért rosszul esne. Valszeg nem mennénk el, csak akkor, ha eleve kettecskén terveztük volna kiélvezni eme bulit a férjemmel.

Jelenleg 4,5 és 6 évesek a gyerekeim, eddig akárhány esküvőn voltunk velük, semmi gond nem akadt miattuk - ismerem a határokat amin belül mozoghatunk, hogy mennyit bírnak hiszti, túlfáradás stb nélkül.... Én úgy gondolom, hogy csak akkor várhatok el méltányos viselkedést az enyémektől, ha szem előtt tartom a szükségleteiket. Ergo ha tudom, hogy kilenc körül szoktak elaludni és pluszban emellé ha fáradtan hisztire hajalmosak, akkor nem fogom belekényszeríteni őket egy olyan szituációba, hogy éjjelig mulassunk, közben végig szidjam, küzdjünk stb, és mindenki kellemetlenül érezze magét ( a gyerek is, nem csak a többiek...) . Nem, akkor inkább nem várom meg a holtpontot, lefekvésidőre nagyjából hazaviszem, vagy ha nem megoldható, akkor el se megyek velük... És nyilván a a szertartás stb közben ügyelek arra, hogy ne okozzunk kellemetlenséget (kiviszem a templomból, ha nyűglődni kezdene stb). Épp ezért nagyon is rosszul esne, ha előre elkönyvelnék, hogy "biztos rosszak lesznek, inkább el se jöjjenek..."

2014. jún. 6. 22:45
 120/123 anonim ***** válasza:
65%

tegnap 22:45

Jó hozzáállás, csak tudod az a baj, hogy a párnak rosszul esik, hogy ők kifizetik a menüt 4 személyre egy ilyen család esetén(sok helyen nincs gyerekmenü, vagy nem sokkal olcsóbb), ami kb 40-50 ezer forintot jelent. Erre, az egész család hazavonul 9kor, mert a gyerek nyűgös. A kajájuk ottmarad, pénzkidobás. És nem is ez a legrosszabb, hanem, hogy a nagy lagzi, amiről álmodott 12-1 körül végetér, mert a legtöbben hazamennek a gyerek miatt. Van 2 fiú uncsim, mindkettőnek van már családja, gyerekei. Az egyik csak a feleségével jött, nagyon jól buliztak, táncoltak legalább 3ig, jól érezték magukat. A másik pár hozta a gyereket is, végig csak vele sétálgattak mert nyűgi volt, aztán 9 körül hazamentek. Melyik jobb helyzet? Ha mondjuk nézed kicsit a párt is, mert elvégre az ő napjuk.

2014. jún. 7. 09:12
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!