Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Családi kapcsolatomban a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Családi kapcsolatomban a párommal élek. Két gyermekünk is van. Meghívtak bennünket egy esküvőre, de kikötötték, hogy a gyerekeinket nem vihetjük. Ti elmennétek így?

Figyelt kérdés

#esküvő #Család. gyerekek
2014. máj. 29. 09:28
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 101/123 anonim ***** válasza:
65%

Gondolom egy esküvő nem lesz a világ vége,ha oda a gyermek nem megy!Lesz még számos,az biztos!

Az én gyerekeim meg vannak nevelve,igaz még kicsik 4,2-2,5 évesek.Imádja őket mindenki,de nem vinném és nem sértődnék meg,ha azért nem vinném,mert azt mondták,hogy ne vigyem a gyerekeket.

2014. máj. 29. 18:25
 102/123 anonim ***** válasza:
18%

"rendezni a saját pénzén és ha már ő fizeti az egészet"

Ja hogy az is szerepel a meghívóban, hogy nászajándékot sem kell vinni?

2014. máj. 29. 18:33
 103/123 anonim ***** válasza:
40%

azért azt lássuk be, hogy a mai gyerekek nagyon nagy %-a neveletlen, és nem ők tehetnek róla, hanem ez az új "nem szól rá, mert lelkisérült lesz" hozzáállás. anyuka/apuka kakil bele, a gyerek ordít, de nem szólunk rá..mert jaj a lelke. rám, rászóltak, ha nem tudtam viselkedni, nem lettem lelkisérült!

nevelni kell, aki nem nevel, az vegyen aranyhalat gyerekvállalás helyett, mert annak egy kutya sem való, hisz az sem sz.rhat a szoba közepére!

2014. máj. 29. 19:11
 104/123 anonim ***** válasza:
61%
Én nem akadnék fent ilyenem. Gyerekek mennek hétvégére valamelyik mamához, mi pedig végre lazíthatunk egyet a kedvesemmel felnőtt társaságban.
2014. máj. 29. 22:09
 105/123 anonim ***** válasza:
25%
Én sem akarnék kölyköket látni az esküvőmön és abban "gyönyörködni", hogyan borogatják fel a berendezést. Mondjuk ebben az esetben eleve azokat sem hívnám meg, akiknek gyereke van, mert az úgy tényleg bunkóság, hogy kvázi kitiltja valaki a gyereket, szóval valamilyen fokon a gyerekes család reakciója is érthető. Nem hívom meg őket egyáltalán, ha nem akarok gyereket az esküvőn, ez így korrekt. Mondjuk én zártabb esküvőt szeretnék majd, szűkebb családdal, néhány közeli baráttal, azoknak pedig még szerencsére nincs kölke.
2014. máj. 29. 22:19
 106/123 anonim ***** válasza:
41%

Én az esküvőmön a korhatárt szeretném meghúzni 13-14 éves kornál. Hogy miért? Mert a "mi" napunkon mi legyünk a középpontban, szeretném, ha felhőtlenül velünk ünnepelnének és nem a gyerekek után kéne állandóan rohangálni, meg lelépnek 10kor mert nyűgös, álmos a gyerkőc.

Na meg akkor ők is lelazulnának egy kicsit.

Ha ez a meghíváskor értelmesen elő lenne adva, akkor sokan rájönnének, hogy nem ellenük, hanem értük hozzuk ezt a döntést.

2014. máj. 29. 22:22
 107/123 anonim ***** válasza:
64%
Igaz nekünk 13 évvel ezelött volt az esküvönk de nem emlékszem, hogy a gyerekek bármit is elrontottak, tönkretettek volna. Pedig jó sokan voltak. A mi rokonságunkban rengeteg gyerek van, biztos vagyok benne, hogy senki el sem jött volna a lagziba, ha kikötjük csak gyerek nélkül jöhetnek. Ez bunkóság.
2014. máj. 29. 22:29
 108/123 anonim ***** válasza:
74%

Istenem, egyesek annyira primitívek itt, hogy az nem igaz.

Kedves egyik 70%-os válaszolónak üzenem, hogy lehet ám sértő jelzők nélkül is közölni, nem tartod helyénvalónak neveletlen gyermekek jelenlétét egy esküvőn, főleg nem a szertartás alatt. A stílus maga az ember. Az, hogy valaki képes kulturáltan és nem alpári szavakkal kifejezni a véleményét, nem az jelenti, hogy "hasra esett a kölyköktől", hanem, hogy rendelkezik némi intelligenciával.

Szerintem sok szülőnek nem is igazán azzal van problémája, hogy otthon kéne hagyni a gyerekeket, hanem, hogy valószínűleg sok menyasszony is ilyen szimpatikus módon adja elő a kérését. Tálalás kérdése minden.

- "Légyszíves hagyd otthon a neveletlen és idegesítő kölykeidet, mert zavaró tényezők lennének az esküvőmön. Köszi!

- Drága Julis, tudod, hogy nagyon kedveljük a srácaitokat, de úgy gondoltuk, hogy csak felnőtt társaságban szeretnénk megtartani a nagy bulit. Természetesen megértjük, ha ez nektek problémát jelent, de nagyon örülnénk, ha mégis eltudnátok jönni. Remélem nem sértettünk meg ezzel, szeretjük a lurkókat, de nem hisszük, hogy élveznék a számukra hosszú és unalmas szertartást, később pedig a hangos zenét és a zajongó, bulizó felnőtteket. Nem szeretnénk kellemetlenséget, remélem megéritek.

Na, ha a második verzióban tálalják a dolgot, máris elfogadhatóbb a dolog, nem? :)

2014. máj. 30. 09:33
 109/123 anonim ***** válasza:
37%
akkor sem sértő és aki azt írta hogy miért a nászajándék ára is számít ezért hozhatja a gyereket annak annyit hogy ha-ha XD az ajándék az össz lagzi költségének csak egy minimális töredéke általában(pl turmixgép meg hasonló ajándéknál)Sértő nem sértő aki nem szereti a gyereket és valószínűleg a kérdező gyerekét a meghívó fél jobban ismeri, annak nem köteles őket meghívni. A nyafogó ősanya hiányába pedig a pár nem fog belehalni.
2014. máj. 30. 10:31
 110/123 anonim ***** válasza:
19%
Te figyelj, nem unod még ezt a bunkó ősanyázást? Nem veszed észre, hogy már régen lejárt ez a lemez? Kicsikét retro vagy...
2014. máj. 30. 10:50
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!