Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Családi kapcsolatomban a párommal élek. Két gyermekünk is van. Meghívtak bennünket egy esküvőre, de kikötötték, hogy a gyerekeinket nem vihetjük. Ti elmennétek így?
Gondolom egy esküvő nem lesz a világ vége,ha oda a gyermek nem megy!Lesz még számos,az biztos!
Az én gyerekeim meg vannak nevelve,igaz még kicsik 4,2-2,5 évesek.Imádja őket mindenki,de nem vinném és nem sértődnék meg,ha azért nem vinném,mert azt mondták,hogy ne vigyem a gyerekeket.
"rendezni a saját pénzén és ha már ő fizeti az egészet"
Ja hogy az is szerepel a meghívóban, hogy nászajándékot sem kell vinni?
azért azt lássuk be, hogy a mai gyerekek nagyon nagy %-a neveletlen, és nem ők tehetnek róla, hanem ez az új "nem szól rá, mert lelkisérült lesz" hozzáállás. anyuka/apuka kakil bele, a gyerek ordít, de nem szólunk rá..mert jaj a lelke. rám, rászóltak, ha nem tudtam viselkedni, nem lettem lelkisérült!
nevelni kell, aki nem nevel, az vegyen aranyhalat gyerekvállalás helyett, mert annak egy kutya sem való, hisz az sem sz.rhat a szoba közepére!
Én az esküvőmön a korhatárt szeretném meghúzni 13-14 éves kornál. Hogy miért? Mert a "mi" napunkon mi legyünk a középpontban, szeretném, ha felhőtlenül velünk ünnepelnének és nem a gyerekek után kéne állandóan rohangálni, meg lelépnek 10kor mert nyűgös, álmos a gyerkőc.
Na meg akkor ők is lelazulnának egy kicsit.
Ha ez a meghíváskor értelmesen elő lenne adva, akkor sokan rájönnének, hogy nem ellenük, hanem értük hozzuk ezt a döntést.
Istenem, egyesek annyira primitívek itt, hogy az nem igaz.
Kedves egyik 70%-os válaszolónak üzenem, hogy lehet ám sértő jelzők nélkül is közölni, nem tartod helyénvalónak neveletlen gyermekek jelenlétét egy esküvőn, főleg nem a szertartás alatt. A stílus maga az ember. Az, hogy valaki képes kulturáltan és nem alpári szavakkal kifejezni a véleményét, nem az jelenti, hogy "hasra esett a kölyköktől", hanem, hogy rendelkezik némi intelligenciával.
Szerintem sok szülőnek nem is igazán azzal van problémája, hogy otthon kéne hagyni a gyerekeket, hanem, hogy valószínűleg sok menyasszony is ilyen szimpatikus módon adja elő a kérését. Tálalás kérdése minden.
- "Légyszíves hagyd otthon a neveletlen és idegesítő kölykeidet, mert zavaró tényezők lennének az esküvőmön. Köszi!
- Drága Julis, tudod, hogy nagyon kedveljük a srácaitokat, de úgy gondoltuk, hogy csak felnőtt társaságban szeretnénk megtartani a nagy bulit. Természetesen megértjük, ha ez nektek problémát jelent, de nagyon örülnénk, ha mégis eltudnátok jönni. Remélem nem sértettünk meg ezzel, szeretjük a lurkókat, de nem hisszük, hogy élveznék a számukra hosszú és unalmas szertartást, később pedig a hangos zenét és a zajongó, bulizó felnőtteket. Nem szeretnénk kellemetlenséget, remélem megéritek.
Na, ha a második verzióban tálalják a dolgot, máris elfogadhatóbb a dolog, nem? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!