Tényleg minden barátság ilyen? Úgy érzem az összes baráti kapcsolatomban én sokkal jobban odatettem magam, mások meg kihasználtak. Máshol sincsenek egyenrangú felek?
Nekem is voltak ilyen " barátaim", akik érdekes mindig akkor találtak meg, amikor szükségük lett volna valamire, vagy csak el akarták valakinek sírni a bánatukat. Aztán egy idő után elfoglalt lettem és leépítettem őket. Nem hiányoznak.
Tudatosan figyelni kell arra, hogy ne nyújts többet, mint a másik, mert erre nagyon rá tudnak harapni. Vegyél vissza a nyitottságodból.
Jaj, nekem voltak nagyon jó barátnőim, egy volt, aki a legjobbnak számított. Neki addig kellettem, míg mentem vele mindenhová, hogy mégse egyedül kelljen szegénykének . . . Aztán végre sikerült bepasiznia, és mivel nem álltam teljes mellszélességgel a párja mellett (folyton átverte, meg hazudozott neki), akkor már nem voltam számára kívánatos társaság. Kb. két éve megpróbált nyitni felém, de rövid úton lepattintottam. Ilyen személy barátságára nem vagyok rászorulva.
Aztán lett még egy nagyon jó barátom, benne maximálisan megbíztam, ő tényleg olyan igazi barát, vele közel 10 éve együtt vagyunk :) Szóval gondolom ő nem számít.
Haverokkal Dunát lehetne rekeszteni, de már nekem sincsenek barátaim, pont azért, amiket előttem is kifejtettek többen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!